Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday September 17, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-28-2004, 04:40 AM   #1
PhatAsiankid03
Scooby Newbie
 
Member#: 58283
Join Date: Mar 2004
Location: socal
Vehicle:
2004 WRX STI
Blue

Default alarm lights not working

whenever i press like the open button to open the car or close it, my lights dont blink until the last beep which is when the horn sounds off. Anybody knoe whats up with that?
* Registered users of the site do not see these ads.
PhatAsiankid03 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
05 wrx stock alarm is not working. Diagnosis? doobyscooby Car Audio, Video & Security 3 01-09-2008 11:58 PM
Alarm lights not working whtwrx91 Service & Maintenance 10 01-02-2008 07:59 AM
Car alarms do not work StuBeck Off-Topic 22 10-30-2005 05:08 AM
Alarm keyfobs not working - new car 05 sti mjlandy Car Audio, Video & Security 7 05-03-2005 05:55 PM
('93-'01) taillight fuse blew twice within three weeks and alarm sys. not working? scootr Impreza Forum 3 07-10-2001 11:29 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.