Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday July 13, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-30-2004, 08:20 PM   #1
abqkid
Scooby Specialist
 
Member#: 52295
Join Date: Jan 2004
Chapter/Region: SWIC
Location: Albuquerque
Vehicle:
2003 WRX Wagon
PSM

Default autometer egt gauge not working.

I just finished the install on my autometer egt gauge. The only problem is that the needle pulls away from zero when i start the car instead of going towards zero. i checked all of my wires over and over. no problems there.

any ideas?
* Registered users of the site do not see these ads.
abqkid is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2004, 11:59 AM   #2
XtremeLS1Z28
Scooby Newbie
 
Member#: 54589
Join Date: Feb 2004
Location: Bayville,NJ
Vehicle:
1999 Forester S

Default

make sure you are tapped into ignition voltage and make sure you have voltage when the car is running
XtremeLS1Z28 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EGT Gauge not working with A/C on ritky Electrical & Lighting 7 10-19-2007 02:37 PM
FS (CT) - AutoMeter EGT Gauge & VDO Gauge Cup jac04 NESIC Private Classifieds 0 08-20-2007 08:11 PM
FS (CT) - AutoMeter EGT Gauge & VDO Gauge Cup jac04 NESIC Private Classifieds 0 08-20-2007 08:05 PM
Greddy EGT Gauge not working..not sure what to look for KevinWRX Electrical & Lighting 1 12-13-2005 04:10 PM
autometer egt gauges, what egt probe are you using? Tobey Factory 2.0L Turbo Powertrain 15 07-09-2004 11:19 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.