Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday July 10, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-01-2004, 04:20 AM   #1
guzzettaman
Scooby Newbie
 
Member#: 52672
Join Date: Jan 2004
Chapter/Region: SCIC
Location: the "O.C." lol
Vehicle:
2005 wrx sti
psm

Default alarm issues

my alarm no longer makes noise when i turn it on or off. It's just silent. Anyone know what might have caused this?
thanks
* Registered users of the site do not see these ads.
guzzettaman is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2004, 12:32 PM   #2
Kean
Scooby Guru
 
Member#: 25187
Join Date: Sep 2002
Location: So. CA
Vehicle:
'08 Foz Prem TGM
'10 Challenger R/T Blk

Default

....assuming your talking about the stock alarm system, read the back of your alarm remote. You might have inadvertently turned off the horn chirp.

btw, you might want to consider filling out the basics on your profile (year, model, location). It will help others answer your questions.
Kean is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anyone with a clifford alarm, issues with stock alarm? mikecoscia Car Audio, Video & Security 9 02-01-2007 06:44 AM
HKS SSQV BOV with stock alarm issues krazedant Car Audio, Video & Security 2 10-15-2002 08:36 PM
stock passive alarm issues zarrazza Newbies & FAQs 6 09-10-2002 02:12 AM
Alarm issues CosmoTheCat North West Impreza Club Forum -- NWIC 0 09-15-2001 02:01 AM
Weird alarm issues on my Legacy wagon. gtguy Legacy Forum 0 08-31-2000 10:19 PM


All times are GMT -4. The time now is 03:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.