Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday July 11, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-10-2004, 05:56 PM   #1
datdudedennis
Scooby Specialist
 
Member#: 3928
Join Date: Feb 2001
Location: Boston, MA
Vehicle:
2002 WRX sedan
WRB use to be MBP

Default HELP: HID only comes on when on high beam?

I have an HID kit, a generic one that looks great btw. well anyways, i use to turn on my lights and they would come on, hit the highbeam switch and nothing would happen because i don't have high beams anymore witht he HIDs. Well yesterday i was installing my springs, i didn't touch anything electrical or electrical related. when i was done, i took my car for a spin and noticed my HIDs were off. i switched to highbeam and it came on. pretty weird, i checked the fuses and they all seem good. the HID connections seemed good. i'm confused? any help appreciated

dennis
* Registered users of the site do not see these ads.
datdudedennis is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2004, 12:52 AM   #2
drtaka
Scooby Newbie
 
Member#: 21248
Join Date: Jul 2002
Default

why don't you check with multimeter?

that might tell you something.
drtaka is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HID on STI, when flashing high beams, also turns on HID lowbeam? FlashEngineer Electrical & Lighting 13 01-20-2010 05:24 PM
How Can I Make My Low Beams Stay on With the High Beams? subarumafia700 Interior & Exterior Modification 3 09-24-2009 02:54 PM
help with HIDs, only come on w/high beams datdudedennis Electrical & Lighting 2 05-11-2004 02:09 PM
Can I have my foglights on with my high beams on? kinjwrx Interior & Exterior Modification 3 11-16-2002 09:52 PM
Quick question on hyper white high beams and fog lights to match HIDs IA Performance Interior & Exterior Modification 7 10-05-2002 06:02 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.