Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday August 29, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Archives > NASIOC Archives > Technical Forum Archive

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-12-2000, 11:17 PM   #1
Imp
Scooby Newbie
 
Member#: 866
Join Date: Feb 2000
Location: Oregon, USA
Post How to reset s-afc

Does anybody know how to reset the s-afc except for initializing at etc. mode. I installed a/f meter today and I suddenly set the sensor type hot wire to pressure? or something. And then, the s-afc doesn't show the opening word"APEX S-AFC"?. Please help me!
* Registered users of the site do not see these ads.
Imp is offline  
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 05-13-2000, 12:28 AM   #2
HRE | giulio
Former Vendor
 
Member#: 481
Join Date: Nov 1999
Location: NY USA
Post

did you try setting the sensor type back to normal again? Maybe try unpluggin the afc, wait a few mins then plug it back in. Start the car again and see what happens.
g
HRE | giulio is offline  
Old 05-13-2000, 01:32 AM   #3
Imp
Scooby Newbie
 
Member#: 866
Join Date: Feb 2000
Location: Oregon, USA
Post

If I let the ignition switch on, the s-afc only lighted without any word. Therefore, I can't go to any mode. I tried to unplug the afc but the same thing happen.
Imp is offline  
Old 05-14-2000, 12:41 AM   #4
HRE | giulio
Former Vendor
 
Member#: 481
Join Date: Nov 1999
Location: NY USA
Post

So, if the key is off... then you turn the car on, all you get is the monitor? no schnazzy startup screen?
You should still be able to get to the settings. Keep hitting "prev" to back up the menus.
I think the best thing for you to do is write down all your settings, then initialize and plug the settings back in.
HRE | giulio is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to reset SRS airbag light? RUN4BUX Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 11 11-12-2012 06:33 PM
How to reset the ECU? psalm Newbies & FAQs 9 01-08-2003 02:42 AM
How to reset ECU without setting off the alarm? toerag Newbies & FAQs 2 01-28-2002 01:16 PM
How to reset ecu? Robmat General Forum Archive 4 11-17-2000 12:46 AM
How to reset cookies John2.5RS General Forum Archive 10 05-18-2000 12:24 AM


All times are GMT -4. The time now is 04:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.