Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday December 26, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Forester Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-28-2004, 02:15 PM   #1
SCutchins
Scooby Newbie
 
Member#: 59209
Join Date: Apr 2004
Location: Centreville, VA
Vehicle:
2004 Forester XT
Cayenne Red Pearl

Default Boost readout/rear defroster question

Two questions, one I think I know the answer for...

How high should the stock boost gauge read? I am still in breakin so I can't run to redline, but max boost seems to be 0.07 and I think it should be 0.11.

* Okay, never mind that one - gauge reads MPa but boost is quoted in psi, and (MPa*145.0377=psi) 11psi is about 0.075MPa, so it appears things are fine *

There is a light in the button for the rear defroster, right? I hit the button and hear a click behind the dash but there is no light.

Yup, the car is brand new, just working through the gremlins.

Thanks
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by SCutchins; 04-28-2004 at 06:19 PM.
SCutchins is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2004, 07:39 PM   #2
wolf4wd
Scooby Newbie
 
Member#: 41293
Join Date: Aug 2003
Location: Oregon
Vehicle:
2004 Forrester 2.5XT
Silver

Default

The light comes on for me when I turn on the rear defroster. If yours doesn't come on, sounds like a warranty item.
wolf4wd is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rear defrost and Nozzle Question Hotsho111 Interior & Exterior Modification 4 02-05-2009 04:56 PM
AP v2 boost readout question yakkosmurf AccessPort 7 08-06-2008 06:07 PM
Rear defroster question ... HappyEeyore Legacy Forum 8 08-26-2004 10:53 AM
Rear defroster on question? 1stgearsyncro Electrical & Lighting 7 12-26-2003 03:32 PM
rear defroster question stuttgart Off-Topic 7 11-10-2003 10:10 PM


All times are GMT -4. The time now is 04:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.