Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday September 18, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Archives > NASIOC Archives > Technical Forum Archive

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-04-2000, 02:50 PM   #1
Webber
Scooby Newbie
 
Member#: 1039
Join Date: Mar 2000
Location: Orlando, Florida U.S.A.
Question Oem\fatory alarm\front parking light and turn signal glitch

I installed my factory alarm system last
sunday and I believe that I reconnected
everything back to spec. Next day I dis-
covered that the front turning indicators
were not working at all. The rears are
working but are blinking real fast now.
My parking lights work but the front turn
signals are not working. The alarm works
like a charm. Anybody have any thoughts
or ideas. Thanks in advance!!!!!
Web
* Registered users of the site do not see these ads.
Webber is offline  
Old 10-04-2000, 06:23 PM   #2
RidinLow
Scooby Guru
 
Member#: 329
Join Date: Sep 1999
Chapter/Region: Tri-State
Location: NJ
Vehicle:
1995 325i
Arctic Gray

Post

Did you put those two wiring looms back into the fusebox behind the dash?
RidinLow is offline  
Old 10-04-2000, 06:44 PM   #3
Webber
Scooby Newbie
 
Member#: 1039
Join Date: Mar 2000
Location: Orlando, Florida U.S.A.
Question

Ridinlow,
Are you referring to the 2 main
harness's? If so, yes. If you are
referring to the little wire jumper
that is supplied with the OEM alarm
it is connected securely as well.
I'm stumped. I retraced the whole
procedure tonight again to make sure
that I did not miss any step but I
can not get the front turn signals to
function properly.
Webber
Webber is offline  
Old 10-04-2000, 06:50 PM   #4
RidinLow
Scooby Guru
 
Member#: 329
Join Date: Sep 1999
Chapter/Region: Tri-State
Location: NJ
Vehicle:
1995 325i
Arctic Gray

Post

Yeah, that's what I was referring to. I forgot to put them back in this weekend & my car did the same thing, except the ABS light was also on.

Could it be possible that you blew a signal light fuse? Although I don't think that the front lights run on a separate circuit from the rears... hmm...
RidinLow is offline  
Old 10-05-2000, 10:51 AM   #5
Webber
Scooby Newbie
 
Member#: 1039
Join Date: Mar 2000
Location: Orlando, Florida U.S.A.
Lightbulb

bump
Webber is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
parking light---> Turn signal jaypt802 Electrical & Lighting 0 11-19-2008 02:22 PM
parking lights and turn signals alex.rides.bikes Electrical & Lighting 3 08-28-2007 01:29 AM
WTF: MY brake lights and front signal lights won't turn off 05ImprezaRS General Community 7 04-10-2007 06:59 AM
04 STI parking light and turn signal STi - IMPREZA Electrical & Lighting 4 04-07-2004 12:01 AM
Switching parking lights with turn signals imprezive Interior & Exterior Modification 22 02-14-2002 10:09 PM


All times are GMT -4. The time now is 12:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.