Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday August 20, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-11-2004, 03:06 PM   #1
hippy
Scooby Specialist
 
Member#: 36528
Join Date: May 2003
Location: florida
Vehicle:
2002 Impreza Wrx
Silver

Default Wrxkackers------Issues

Sorry to make this post here. I haven't been able to log onto wrxhackers in a long time, and just got an e-mail that I have a pm. Figured it had something to do with engine management, so I'm postin here to see if the person who pm'd me wanted to send the message to me on here.

peace
* Registered users of the site do not see these ads.
hippy is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2004, 06:27 PM   #2
SysRq
Scooby Newbie
 
Member#: 31347
Join Date: Dec 2002
Location: ,.:i:.,:i:.,
Vehicle:
() support your
/\ sysadmins

Default

The wrxlamers site has switched to vbulletin, I imagine the passwords could not be transparently migrated...

Have you tried the "forgot password" link?
SysRq is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2004, 06:30 PM   #3
TurbojonLS
Scooby Guru
 
Member#: 38772
Join Date: Jun 2003
Chapter/Region: MAIC
Location: NOVA
Vehicle:
2 Cars, No Bling

Default

The old passwords still work fine, at least mine does. I definitely recommend clicking the ole forgot password button.
TurbojonLS is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2004, 06:41 PM   #4
hippy
Scooby Specialist
 
Member#: 36528
Join Date: May 2003
Location: florida
Vehicle:
2002 Impreza Wrx
Silver

Default

Let me rephrase myself. I'm not having problems logging in. When I type www.wrxhackers.com in my browser, a search engine comes up telling me the site "is not available". Thanks though.

hippy
hippy is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2004, 06:49 PM   #5
pegdrgr
Scooby Specialist
 
Member#: 25693
Join Date: Oct 2002
Location: Portland, Or
Vehicle:
2008 18x9" goodness
E85-380ftlbs @ 3100

Default

Maybe they just decided to block you
pegdrgr is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2004, 06:55 PM   #6
hippy
Scooby Specialist
 
Member#: 36528
Join Date: May 2003
Location: florida
Vehicle:
2002 Impreza Wrx
Silver

Default

If they're associated with clubwrx they probably did...... I'm not trying to logon to the site as much as I wanted to know if the message the person sent was important. Eh,

peace
hippy is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2004, 07:12 PM   #7
pegdrgr
Scooby Specialist
 
Member#: 25693
Join Date: Oct 2002
Location: Portland, Or
Vehicle:
2008 18x9" goodness
E85-380ftlbs @ 3100

Default

It probably is an old message. I know when they upgraded the site I had 150 PMs, for some reason every old message I had ever recieved was in my in box.
pegdrgr is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2004, 07:25 PM   #8
cdvma
Scooby Specialist
 
Member#: 21980
Join Date: Jul 2002
Chapter/Region: NESIC
Location: Central MA
Vehicle:
2002 PSM WRX (Sold)
2009 BMW X5

Default

Yea, I got every message doubled but that was an easy fix. What if you type 216.127.92.172 into your browser, does it work?
cdvma is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2004, 07:48 PM   #9
hippy
Scooby Specialist
 
Member#: 36528
Join Date: May 2003
Location: florida
Vehicle:
2002 Impreza Wrx
Silver

Default

hippy is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2004, 08:15 PM   #10
cdvma
Scooby Specialist
 
Member#: 21980
Join Date: Jul 2002
Chapter/Region: NESIC
Location: Central MA
Vehicle:
2002 PSM WRX (Sold)
2009 BMW X5

Default

Sounds like you got some ad software on your computer
cdvma is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2004, 10:03 PM   #11
djoye
Scooby Specialist
 
Member#: 50072
Join Date: Dec 2003
Chapter/Region: South East
Location: TN
Vehicle:
2003 WRX
12.3@112 20psi

Default

I'm gonna agree with ad software. Get something like ad-aware or Spybot and see if you can't clean that off.
djoye is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2004, 12:06 AM   #12
hippy
Scooby Specialist
 
Member#: 36528
Join Date: May 2003
Location: florida
Vehicle:
2002 Impreza Wrx
Silver

Default

I have more then one computer here and none of them can get onto wrxhackers, in case that makes a difference. Would you think that all the computers have the same adware, or that one has a proxy setup or something? I don't get it...

peace
hippy is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2004, 12:11 AM   #13
nhluhr
John Wayne Toilet Paper
Moderator
 
Member#: 7327
Join Date: Jun 2001
Chapter/Region: NWIC
Location: Seattle, WA
Vehicle:
2008 Mazdaspeed3
2006 Wrangler Sport

Default

hippy, just try getting the AdAware program from lavasoft, get the latest update file for it (it's automatic in the program, just click check for updates) and run a full scan on your computer.

I personally can't get on www.wrxhackers.com because of where I work, urls with the string "hacker" in them tend to be blocked.
nhluhr is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2004, 01:34 AM   #14
casualsurfer
Scooby Specialist
 
Member#: 60773
Join Date: Apr 2004
Location: Indianapolis, IN
Vehicle:
2004 WRX
Silver

Default

i can see it just fine...
casualsurfer is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2004, 10:08 AM   #15
hippy
Scooby Specialist
 
Member#: 36528
Join Date: May 2003
Location: florida
Vehicle:
2002 Impreza Wrx
Silver

Default

yeh, the problem was adware. thanks guys. Dunny thing is, I went over to wrxhackers and there's no pm for me cause my pm's are turned off....eh,

peace
hippy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.