Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday March 5, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Legacy Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-21-2004, 07:23 PM   #1
tad
Scooby Newbie
 
Member#: 59592
Join Date: Apr 2004
Location: Orlando,FL
Vehicle:
1996 Legacy Lsi
Taupe,82,000miles

Unhappy Can anyone help?

Hey Guys,

I have a 1996 legacy lsi 2.5 wagon with about 67,000 miles 2nd owner I live in Florida, My Problem is when the AC is on and I'm stopped at a light and in drive when I press the brakes the AC goes slower.

I have replaced the Batt with a sears diehard.

Can anyone HELP me out! any suggestions or advice would be appreciated.


Thanks
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by tad; 08-22-2004 at 01:39 PM. Reason: No replies
tad is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
possbile grounding problem? im not sure. BlackoutWRX Newbies & FAQs 5 04-17-2005 09:46 PM
Sound coming from grill, alarm grounding problem? sampson Electrical & Lighting 1 01-06-2005 02:45 PM
@#&@, more grounding problems. wrxinmn Car Audio, Video & Security 9 11-01-2004 11:39 PM
HID kit in EDM Projectors grounding problem? 9krpm Electrical & Lighting 3 10-08-2004 06:43 PM
Another grounding problem and Alpine RSser Car Audio, Video & Security 10 09-17-2001 01:30 AM


All times are GMT -4. The time now is 10:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.