Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday November 28, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Pre-2002 Factory Turbo Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-31-2004, 03:01 AM   #1
subiekid
Scooby Guru
 
Member#: 25516
Join Date: Oct 2002
Chapter/Region: NWIC
Location: Send help, stuck in internet!
Vehicle:
1995 Legacy TURBO!!!
EJ22T/TEC3 & '12 Civic

Default Only getting 3psi

Before I left for college I drove my car around a bit and I was only getting 3psi. IT was strange because I had driven it about 2 weeks before and was getting 6 psi (wastegate spring). I didnt think it could be a leak because the car idled okay, and it was boosting. Could the wastegate have gotten stuck?

I am going back home this weekend and want to try to get it running. Any ideas?

I am running a stock ej22T in my 95 Legacy with a TEC 3 running the motor.

Thanks

Dustin
* Registered users of the site do not see these ads.
subiekid is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Removed MBC, now only getting 8PSI. Help. CastleBravo Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 4 09-15-2002 08:30 PM
Can only get 0.5 negative camber with camber bolts? Tronner Brakes, Steering & Suspension 1 08-23-2002 09:56 PM
only getting 13psi on stock car ants wrx Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 9 06-26-2002 07:45 AM
Why is it I can only get NASCAR on my TV Fubaru Motorsports 11 05-19-2001 01:15 AM
Non broken in WRX runs 14.77 Shiv runs hard only gets 14.6? Faraz General Forum Archive 18 03-29-2001 02:21 AM


All times are GMT -4. The time now is 08:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.