Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday July 28, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Normally Aspirated Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-15-2004, 05:46 PM   #1
caged1
Scooby Newbie
 
Member#: 13932
Join Date: Jan 2002
Chapter/Region: MAIC
Location: Coudersport PA, around Retards
Vehicle:
1998 GM6-5MT+09XT
Brilliant Red

Subaru Stars Strange problem

I am getting oil in my antifreeze. I was wondering if anone knew what might be causing this. hopefully it not the DHOC phase II problem. the motor runs great BTW.
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by caged1; 10-15-2004 at 05:53 PM.
caged1 is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2004, 06:32 PM   #2
Mulder
Trust no one
Moderator
 
Member#: 11170
Join Date: Oct 2001
Chapter/Region: Tri-State
Location: NYC
Vehicle:
02 WRX
15 WRX/05 GTO

Default

A bad head gasket is the most likely reason for that. Other possibilities are a cracked head or block.
Mulder is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2004, 06:35 AM   #3
RyansJDMgc8
Scooby Newbie
 
Member#: 65462
Join Date: Jul 2004
Location: Riverside CA USA
Vehicle:
01' 2.5RS
Silver/Carbon Fiber

Default

Head gasket! Is there antifreeze in your oil as well?
RyansJDMgc8 is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2004, 01:51 PM   #4
Honkey3k
Scooby Specialist
 
Member#: 53992
Join Date: Jan 2004
Chapter/Region: BAIC
Location: Chico, Ca
Vehicle:
SOLD CGM 2005 2.5RS
35 PSI -- in my tires

Default

Quote:
Originally Posted by Mulder
A bad head gasket is the most likely reason for that. Other possibilities are a cracked head or block.
w3rd. I just had that problem
Honkey3k is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2004, 02:39 PM   #5
caged1
Scooby Newbie
 
Member#: 13932
Join Date: Jan 2002
Chapter/Region: MAIC
Location: Coudersport PA, around Retards
Vehicle:
1998 GM6-5MT+09XT
Brilliant Red

Default

There is no oil in the antifreeze and i am getting the ocassional bubble burping up while the car is at operating temp with the radiator cap off. why me.
caged1 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange problem Moop Newbies & FAQs 2 09-16-2002 09:24 PM
Very strange problem with i-Club Dougeefresh General Community 4 07-29-2002 05:01 AM
strange problem...need opinions couldnthinkaone Transmission (AT/MT) & Driveline 2 05-21-2002 03:48 PM
Help needed! strange problem KEVINL Normally Aspirated Powertrain 12 07-11-2001 05:26 PM
Strange problem hope you can help Spectre23 Normally Aspirated Powertrain 19 03-23-2001 09:46 AM


All times are GMT -4. The time now is 09:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.