Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday July 22, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.0L Turbo Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-26-2001, 12:58 PM   #1
Dori Dori
Scooby Specialist
 
Member#: 6780
Join Date: May 2001
Chapter/Region: South East
Location: South Florida
Vehicle:
1993 Nissan

Question Cels giving me problems (kinda long)

Hey guys, I have a 2002 WRX and just got my 2nd CEL. The first one went on and off on its own. The dealer told me to wait and see if it comes on again, so I did, and the light just recently went on again. Before I could take it to the dealer, the light went off. I had them check for the code and it said that it was a loose gas cap, or that I filled w/ the car started.

I am 99.999% sure that this is not the case. After the first light I have been paying VERY close attention to putting the gas cap on correctly, and I have NEVER filled up w/ the car started for as long as I have been driving.

Here's something elese that has been bothering me, the dealership won't give me the error code number or a copy of the diagnostics report!?! Can I get this done anywhere? Do you think they are BS'ing me? What else could be wrong if the code is right and I am sure that I have been gassing correctly? Thanks guys and sorry for the long question.
* Registered users of the site do not see these ads.
Dori Dori is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tint shop giving me problems Dynamite59487 General Community 38 11-01-2007 11:51 PM
HELP! Clifford Solaris key fob is giving me problems! Samuelleeogden Car Audio, Video & Security 6 11-15-2006 01:09 PM
2.5 giving me problems... advice? Thunder Lungs Normally Aspirated Powertrain 4 06-09-2004 07:16 PM
Speedometer/CEL = Fuel cut-off problem? (pretty long) MrAceman Transmission (AT/MT) & Driveline 7 08-15-2002 02:06 AM
Speedometer/CEL = Fuel cut-off problem? (Pretty long) MrAceman Factory 2.0L Turbo Powertrain 3 08-14-2002 08:31 PM


All times are GMT -4. The time now is 05:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.