Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday August 28, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Transmission (AT/MT) & Driveline

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-22-2004, 02:04 PM   #1
02twrex
Scooby Newbie
 
Member#: 32003
Join Date: Jan 2003
Location: Pennsburg, PA
Vehicle:
02 WRX
Pearl Blue

Default New clutch problem?

I have an 02 WRX, with 65K miles. Had the dealer install a new ACT street clutch. They told me the stock flywheel was fine, did not need to be replaced. They also said the install was easy.
So I get the car back, and there is a scraping or grinding noise (not the same as grinding the clutch) that only happens when you let off the gas. If you get back on the gas, or push in the clutch, the sound goes away. I've talked to ACT and they said they never heard of it.
Has anyone ever gotten something like this with an aftermarket clutch?

Thanks
* Registered users of the site do not see these ads.
02twrex is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New clutch problem TheWRXKid Transmission (AT/MT) & Driveline 2 10-16-2008 02:28 PM
New clutch problem k04sti Transmission (AT/MT) & Driveline 7 05-16-2008 05:39 PM
MY02 Wagon: New clutch...problems...need help bwawuz Transmission (AT/MT) & Driveline 6 11-17-2006 09:32 PM
new clutch problems LIFEFORM Transmission (AT/MT) & Driveline 7 07-28-2005 10:31 PM
New Clutch Problems Subycharged Transmission (AT/MT) & Driveline 2 12-25-2003 12:24 PM


All times are GMT -4. The time now is 12:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.