Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday July 10, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-13-2004, 01:47 PM   #1
ohanahuichubbz
Scooby Newbie
 
Member#: 71142
Join Date: Sep 2004
Chapter/Region: SCIC
Location: cali 626
Vehicle:
2002 wrx wagon
Black

Default help!!!!

i recently tried doing the fog/highbeam mod...after i finished..i noticed that it didnt work...and then my lights that turn on at night like radio..cluster..buttons..didnt turn on...i started panicing so i undid all the mod and it still didnt light up...i also noticed that my side markers were off when i turn on headlights.....does anyone know what the problem is?????

-henry
* Registered users of the site do not see these ads.
ohanahuichubbz is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2004, 01:51 PM   #2
Mulder
Trust no one
Moderator
 
Member#: 11170
Join Date: Oct 2001
Chapter/Region: Tri-State
Location: NYC
Vehicle:
02 WRX
15 WRX/05 GTO

Default

You probably blew a fuse. Check the fuses in both fuse boxes (under dash and under hood) and you'll find it. I'd have to check my manual to be sure but IIRC the parking light fuses are in the underhood box. Your owners manual will identify the fuses and their functions, this info is also on the inside of the fuse box covers.
Mulder is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2004, 01:58 PM   #3
ohanahuichubbz
Scooby Newbie
 
Member#: 71142
Join Date: Sep 2004
Chapter/Region: SCIC
Location: cali 626
Vehicle:
2002 wrx wagon
Black

Default

thnx
ohanahuichubbz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.