Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday June 2, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-31-2004, 06:54 PM   #1
2Sleepy2
Scooby Newbie
 
Member#: 78520
Join Date: Dec 2004
Question Rear Defroster Failure

Greetings, all.
My '93 Impreza wagon's rear defroster stopped working a few days ago (bad timing with winter's weather here!) The Chilton wiring diagram shows a relay driving that thing, but no info on where that relay might be. I'm suspicious of three "blocks" above the fuse panel, but I have no info on those details. Without locating the relay my diagnosis will take much longer (and give me even more gray hair!)

Does anyone have any info on that relay (and it's location?)

Thanks in advance.
* Registered users of the site do not see these ads.
2Sleepy2 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 01-01-2005, 11:02 PM   #2
tooocool49723
Scooby Specialist
 
Member#: 67127
Join Date: Jul 2004
Chapter/Region: MWSOC
Location: Belleville, MI
Vehicle:
3.3 I <3/h8 my GF3
1.8-2.5-2.2-2.5-2.2-3.3

Default

FB-22 FB-23

That's what I can deduce from the wiring diagram on www.northursalia.com . See if there are markings anywhere.

Also, check your manual, it might be in there.

and always double check your fuses.
tooocool49723 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rear defroster and Wiper defroster install with Remote Start rockwvu Car Audio, Video & Security 2 11-24-2004 01:23 PM
rear decal and rear defrost problems? Max Umbarger Interior & Exterior Modification 3 04-30-2004 03:38 AM
rear defroster problem on WRX? twlai Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 1 12-10-2001 03:08 PM
('93-'01) 2 wires of my rear defroster is not working. Snoopy Impreza Forum 3 07-05-2001 05:48 PM
rear defroster killing my FM reception Keith Car Audio, Video & Security 4 10-26-2000 12:56 AM


All times are GMT -4. The time now is 12:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.