Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday September 17, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-06-2005, 02:17 AM   #1
subimp6u08
Scooby Specialist
 
Member#: 15440
Join Date: Feb 2002
Chapter/Region: NWIC
Location: Seattle
Vehicle:
2015 STi
DGM

Default my car won't start

ok...here's what happened.
I wanted to paint the foglight switch to red, so i opened up and colored the bulbs. then i closed it, but the foglight switch light won't come on, so
I thought something was wrong with wiring, and as soon as I touched the purple and yellow/green wires from foglight wiring harness, the fuse just went off. then this weird noise started to come out fromt the engine bay, I tried to find any other blown fuses, but I could't find any other than the illumination fuse. the noise only made when I turned on the headlights, after few tried, the headlights won't come on, and the car won't even start.
what's the problem here? I can't even tow this car to the dealer, since
the car is in the apartment garage. please anyone help~!!!
* Registered users of the site do not see these ads.
subimp6u08 is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2005, 03:46 AM   #2
00Maddog
Scooby Specialist
 
Member#: 62410
Join Date: May 2004
Chapter/Region: AKIC
Location: land of awd
Vehicle:
2004 ra'd redrex in
8k w/ STI kit :) DASH

Default

charge battery
00Maddog is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2005, 04:01 AM   #3
subimp6u08
Scooby Specialist
 
Member#: 15440
Join Date: Feb 2002
Chapter/Region: NWIC
Location: Seattle
Vehicle:
2015 STi
DGM

Default

the battery's not the issue, because everything works
it makes buzz noise when the electricity is on
subimp6u08 is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2005, 09:55 AM   #4
bullseye17
Scooby Newbie
 
Member#: 16661
Join Date: Mar 2002
Location: Buffalo
Vehicle:
1997 Outback
Green

Default

check the main fuse in the fuse box under the hood, it has two nuts holding it on, and you are going to have to go to the dealer for a new one.
bullseye17 is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2005, 08:21 AM   #5
bullseye17
Scooby Newbie
 
Member#: 16661
Join Date: Mar 2002
Location: Buffalo
Vehicle:
1997 Outback
Green

Default

any luck?
bullseye17 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OT CAR PEOPLE (suprisingy few of you) My car won't start Oh Canada Off-Topic 76 10-06-2005 05:19 PM
Oh Man - My car won't start! BJamerican Legacy Forum 8 02-01-2002 09:52 AM
My car won't start after clutch install! Please help!!! baldcherub Transmission (AT/MT) & Driveline 7 12-11-2001 11:35 PM
My Car Won't Start!!!!! andyC Normally Aspirated Powertrain 12 09-05-2001 01:22 AM
('93-'01) my car won't start chinaman Impreza Forum 3 05-21-2001 06:54 PM


All times are GMT -4. The time now is 06:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.