Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday October 22, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-06-2005, 02:22 AM   #1
superhero
Scooby Newbie
 
Member#: 32153
Join Date: Jan 2003
Chapter/Region: VIC
Location: Vancouver
Vehicle:
2006 300C
crappy blue

Default 50k on 04 - anyone else there yet?

I just hit 50k on my 04 RS and that's with 2 months off this summer in Asia... anyone else hit it yet?

apparently my front pads are at 50%, clutch is fine, all fluids are still great (replaced coolant and brake fluid though and oil change regularly), no squeeks or anything yet - suspension still good shape... glad to report no problems yet! (except finding aftermarket parts sometimes... not always readily available at crappy tire or Lordco - even had trouble getting first couple oil filters from dealer)

later
daniel

ps I hope I didn't just jinx myself!
* Registered users of the site do not see these ads.
superhero is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2005, 02:27 AM   #2
cwareing
Scooby Specialist
 
Member#: 70651
Join Date: Sep 2004
Chapter/Region: VIC
Vehicle:
'10 Fozzie XT
The car is black....NOT!

Default

thats a lot of mileage superhero, im on the opposite side of the spectrum, 22,000 kms on my 01, no probs yet either
cwareing is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2005, 05:36 AM   #3
PJAWRX03
Scooby Specialist
 
Member#: 47426
Join Date: Nov 2003
Location: Viera, FL
Vehicle:
2003 Impreza WRX
Black

Default

That is a lot of miles damn you must drive everwhere including Asia. Glad to see that y have no problems though
PJAWRX03 is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2005, 09:57 AM   #4
Snitt
Scooby Specialist
 
Member#: 36361
Join Date: May 2003
Chapter/Region: MWSOC
Location: Canton, Ohio
Vehicle:
2004 WRX Cobb Stg II
WR Blue

Default

I'm at 40K miles on my '04 WRX.
Snitt is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2005, 12:11 PM   #5
twizhimself
Scooby Specialist
 
Member#: 58294
Join Date: Mar 2004
Chapter/Region: Tri-State
Location: easton, pa
Vehicle:
2004 WRX / 1998 Foz
SoCal F4 #20 / Area1320

Default

i just hit 18K on my 04 and i thought i loved to drive..lol
twizhimself is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2005, 12:20 PM   #6
Leadfoot77
Scooby Specialist
 
Member#: 74268
Join Date: Nov 2004
Chapter/Region: NESIC
Location: Boston, MA
Vehicle:
2013 STi
DGM

Default

31k in 03 damn commute
Leadfoot77 is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2005, 12:23 PM   #7
Rice & Gravy
Scooby Specialist
 
Member#: 39569
Join Date: Jul 2003
Chapter/Region: MAIC
Location: Berryville, VA
Vehicle:
09 Acura TSX 6spd

Default

Wow, and I thought my 34k on an '04 bought in July '03 was high. Just did the 30k service and went ahead and changed ATF, front and rear diff fluids too.
Rice & Gravy is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2005, 01:48 PM   #8
kevin2.5rs
Scooby Specialist
 
Member#: 67518
Join Date: Aug 2004
Chapter/Region: NESIC
Location: Bean town
Vehicle:
2013 Focus ST
TB

Default

I got 9k on mine in 1/2 year. And I thought I drive too much.
kevin2.5rs is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2005, 05:22 PM   #9
superhero
Scooby Newbie
 
Member#: 32153
Join Date: Jan 2003
Chapter/Region: VIC
Location: Vancouver
Vehicle:
2006 300C
crappy blue

Default

I got mine beginning of May 2003 fresh off the boat... so I've had a couple extra months to ring in the km's...


40k miles on the WRX !!! that takes the cake for sure!

later
daniel

ps we finally got some snow here in Vancouver (like 1 inch) and the city is at a standstill - except for me of course!!

gonna be fun tonight driving around all those RSX's, civics, mazda 3's etc...
superhero is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2005, 08:09 PM   #10
Mikemar
Scooby Newbie
 
Member#: 7259
Join Date: Jun 2001
Location: Western MA
Vehicle:
2004 Sti
Stone Chip Blue

Default

55K on my 04 Sti, 2 more weeks till a full year. You can read my ranting in other posts about the problems with it.
Mikemar is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2005, 10:53 PM   #11
WRXdriver04
Scooby Newbie
 
Member#: 72560
Join Date: Oct 2004
Chapter/Region: SCIC
Location: LA soon to be La Jolla
Vehicle:
04 WRX (stg. II)
java black prl

Default

55k on an 04... BEFORE a year????? wow. u must eat drink and sleep in your car.. while driving it.
WRXdriver04 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2005, 11:08 PM   #12
leon
Scooby Newbie
 
Member#: 17123
Join Date: Apr 2002
Chapter/Region: MAIC
Location: Ahhhlington, VA
Vehicle:
2002 WRX
Silva

Default

29k on my 02 Thank goodness for "beaters"

-Leon
leon is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2005, 11:57 PM   #13
txl146
Scooby Guru
 
Member#: 32459
Join Date: Feb 2003
Chapter/Region: Tri-State
Location: NY
Vehicle:
02 WRX VF34
Junior Tuned 301whp

Default

65k miles on my 02 even with a beater. No mechanical problem.
txl146 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2005, 12:22 AM   #14
superhero
Scooby Newbie
 
Member#: 32153
Join Date: Jan 2003
Chapter/Region: VIC
Location: Vancouver
Vehicle:
2006 300C
crappy blue

Default

Quote:
Originally Posted by Mikemar
55K on my 04 Sti, 2 more weeks till a full year. You can read my ranting in other posts about the problems with it.
although the STI has been around in other countries for years... first year in North America thing probably has something to do with it... all the adaptations to make it meet North American regulations...

good luck in the future...

later
daniel
superhero is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2005, 12:17 PM   #15
servingko
Scooby Newbie
 
Member#: 58105
Join Date: Mar 2004
Location: Salt Lake City
Vehicle:
2004 WRX
WRB

Default

04 and just clocked 10,000. I have got to get out more.....
servingko is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Noise on cold startup on 07. Anyone else have this issue? pinkertonpunk Factory 2.5L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.5L Turbo) 23 02-11-2008 07:46 PM
New Best Motoring DVD: "New STI - Fast on 4" - anyone have it yet? Geese1 General Community 9 12-09-2005 12:41 AM
BMWCCA HPDE @ Limerock 3/30/04, anyone else going? Davenow New England Impreza Club Forum -- NESIC 9 03-25-2004 05:34 AM
Was anyone else there for the LIE debacle this morning? balajc Tri-State Area Forum 2 09-29-2003 12:13 PM
Subaru Rally in Steamboat on 16th. Anyone else hear about it rallysquirrel Rocky Mountains Impreza Club Forum -- RMIC 8 06-08-2001 03:13 PM


All times are GMT -4. The time now is 01:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.