Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday July 8, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-13-2005, 04:59 PM   #1
odeezie
Scooby Specialist
 
Member#: 66053
Join Date: Jul 2004
Chapter/Region: NWIC
Location: Seattle
Vehicle:
02 Meanist looking
slow car ever

Unhappy Aftermarket HID Problem

I just bought some McCulloch HID's off someone on NASIOC and installed them but they do not turn on at all. I've read some threads about a flicker or anything like that but mine don't even do that. Can anyone tell me the steps and procedures for installing these correctly so they work?
* Registered users of the site do not see these ads.
odeezie is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 01-13-2005, 05:06 PM   #2
earlmale
Scooby Newbie
 
Member#: 47551
Join Date: Nov 2003
Location: ardmore, pa
Vehicle:
04 wrx wagon
jbp

Default

did you turn off your daytime running lights? are the wires right? switch them around. are the bulbs burnt out? maybe the ballasts are?
earlmale is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2005, 06:15 PM   #3
odeezie
Scooby Specialist
 
Member#: 66053
Join Date: Jul 2004
Chapter/Region: NWIC
Location: Seattle
Vehicle:
02 Meanist looking
slow car ever

Default

Nevermind. I got them to work. The wires were incorrect. I had to take apart the palstic parts and rearrange the wires around. Hah. They look SICK tho!
odeezie is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2005, 06:30 PM   #4
earlmale
Scooby Newbie
 
Member#: 47551
Join Date: Nov 2003
Location: ardmore, pa
Vehicle:
04 wrx wagon
jbp

Default

cool. isn't it great to be able to see @ night?
earlmale is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Aftermarket HID problem k20shocka Electrical & Lighting 23 10-24-2008 10:18 AM
Aftermarket HID problem - 06 WRX - Using factory projector housing Buetang Interior & Exterior Modification 10 06-03-2008 12:27 PM
Fitting aftermarket HIDs in JDM HID lights grundig5 Electrical & Lighting 1 01-20-2005 05:35 PM
help: aftermarket h4 HID problem q0Y0p Electrical & Lighting 0 09-17-2004 12:43 AM
JDM HID light assembly with aftermarket HID kit nicktckhoo Interior & Exterior Modification 8 10-28-2002 10:22 PM


All times are GMT -4. The time now is 04:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.