Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday March 2, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-19-2005, 09:10 PM   #1
Handsdown
Scooby Guru
 
Member#: 29355
Join Date: Nov 2002
Chapter/Region: NWIC
Location: seattle
Vehicle:
2003 GD6 Hate chall
but i'mma maintain

Default i wouldn't be troubling you guys, but it's cold outside... what's your diagnosis?

okay, so i'm installing sidemarkers... they have the same plug on the back as the stock ones(they're authentic jdm subaru parts) so i cut the plug on the front sidemarkers in order to get the plug that will fit into them.

i cut the red with green stripe and the black wire, on the driver's side stock sidemarker...

it was dark so i had the lights on... i know, i know, stupid. but when i cut it, ALL the aux lights(at least in the front) went out.

so, did i blow a fuse? when i spliced the longer wires in, they still didn't work.

did i mix up the wires during splicing, or did i blow a fuse?

it's really cold outside and i don't want to go out there without knowing what to look for.

sorry, if i could go back in time i never would have chosen to do this... but seeing as i'm in the swamp, anyone want to help me out?
* Registered users of the site do not see these ads.
Handsdown is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2005, 10:42 PM   #2
Handsdown
Scooby Guru
 
Member#: 29355
Join Date: Nov 2002
Chapter/Region: NWIC
Location: seattle
Vehicle:
2003 GD6 Hate chall
but i'mma maintain

Default

yup. blown fuse.
Handsdown is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2005, 11:28 AM   #3
don_xtc
Scooby Newbie
 
Member#: 72378
Join Date: Oct 2004
Location: up, UP AND AWAY.....
Vehicle:
3125 Impreza
Trying not to b0rk my car

Default

Make sure you undo what ever wiring you did else you'll just blow another fuse
don_xtc is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2005, 11:42 AM   #4
skyhawk
Scooby Specialist
 
Member#: 36255
Join Date: May 2003
Location: Meridian Mississippi
Vehicle:
04 WRB WRX
Drive 2 Work,Work 2 Drive

Default

You probably blew the fuse because you cut both wires at the same time and the tool you were using shorted out the + and the - wire. Just a guess. If you cut the + and - seperately then the tool had to ground on something while you were cutting the + wire. Not to be a smartass but don't cut any more wires with power on them. It makes life alot easier.
skyhawk is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2005, 12:54 PM   #5
Handsdown
Scooby Guru
 
Member#: 29355
Join Date: Nov 2002
Chapter/Region: NWIC
Location: seattle
Vehicle:
2003 GD6 Hate chall
but i'mma maintain

Default

haha yeah it was cold and i wasn't thinking.

20 degrees and a sweatshirt really wasn't the best way to do this.

i fixed it now, it's all working fine.
Handsdown is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2005, 10:52 AM   #6
skyhawk
Scooby Specialist
 
Member#: 36255
Join Date: May 2003
Location: Meridian Mississippi
Vehicle:
04 WRB WRX
Drive 2 Work,Work 2 Drive

Default

Hands were probably shaking and teeth chattering being that cold and only wearing a sweatshirt too huh? LOL
skyhawk is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MPG when it's cold outside? airwrench Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 16 01-16-2009 01:09 PM
it's cold outside... alexlago Texas Impreza Club Forum -- TXIC 15 12-16-2008 03:34 PM
Stereo doesn't turn on when it's cold outside? fattysnax Car Audio, Video & Security 5 10-24-2008 01:13 PM
It's cold outside... welcome to raw fuel smell! rogue Mid Atlantic Impreza Club -- MAIC 31 01-19-2005 01:12 PM
It's cold outside and engine is ticking shippy1 Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 6 10-06-2001 04:48 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.