Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday July 31, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-20-2005, 08:07 PM   #1
turboICE
Scooby Specialist
 
Member#: 33979
Join Date: Mar 2003
Chapter/Region: Tri-State
Location: N.NJ
Vehicle:
2006 STi,'11 OBS
WRB & Black/Silver

Default SOA tech gurus - riddle me this blinking cruise light with no MIL or DTC?

My cruise light blinks whenever the ignition is in the on position, car running or not, no MIL, no current or pending DTC.

Battery disconnect reset does not eliminate the symptoms.

Ideas?
* Registered users of the site do not see these ads.
turboICE is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2005, 08:51 PM   #2
Uncle Scotty
Scooby Guru
 
Member#: 16200
Join Date: Mar 2002
Vehicle:
OK Houston
we have an Uncle

Default

Are the diagnostic plugs, the green ones, under the dash connected???? If so....disconnect them.
Uncle Scotty is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2005, 09:25 PM   #3
turboICE
Scooby Specialist
 
Member#: 33979
Join Date: Mar 2003
Chapter/Region: Tri-State
Location: N.NJ
Vehicle:
2006 STi,'11 OBS
WRB & Black/Silver

Default

No they aren't and I did go under there just now to double check to make sure no one was playing a joke on me.

To my knowledge they were never connected.
turboICE is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
check engine light with blinking cruise light??? anonamoose Warranty Issues & SOA Problems 2 05-08-2010 10:39 AM
OK EM gurus. Riddle me this Davenow Engine Management & Tuning 21 08-19-2005 09:47 PM
Blinking cruise light only - no CEL? turboICE Engine Management & Tuning 0 01-13-2005 04:27 PM
Blinking cruise light with NO CEL - meaning? CincySTI Factory 2.5L Turbo Powertrain 1 12-22-2003 02:18 PM
Riddle me this and riddle me that Imprezer Forester Forum 7 02-05-2001 01:10 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.