Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday December 18, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-23-2005, 04:13 AM   #1
SlowPoke00
Scooby Newbie
 
Member#: 72361
Join Date: Oct 2004
Location: Northern Cal-izzle
Vehicle:
2002 Impreza WRX
Hey ho Silver, away!!!

Default Foglight Problem

Hi,

Theres a wierd problem happening to my foglights. When I start the car up, then start driving with the normal driving lights on (JDM projectors), all is well and ok. But when I turn the foglights on, the icon that shows that the high beams are on (where the tach is), turns on. Why would this icon pop up when I switch on the fogs?

*Note: sometimes when I hit the button to turn on the foglights, they wont turn on. I have to turn the button off, then switch it on again in a few seconds to make the fogs turn on.

Thanks in advance.
* Registered users of the site do not see these ads.
SlowPoke00 is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2006, 11:16 AM   #2
adictd2b00st
Scooby Newbie
 
Member#: 126446
Join Date: Sep 2006
Location: Buffalo, NY
Vehicle:
2006 WRX Ltd Wagon
San Remo Red

Default

i know this is old, and was never replied to..... but bump for the same exact problem
adictd2b00st is offline   Reply With Quote
Old 10-20-2006, 10:11 PM   #3
engz
Scooby Newbie
 
Member#: 112824
Join Date: Apr 2006
Chapter/Region: Tri-State
Location: New Yorkkk
Vehicle:
2002 PSM bugeye
WTT:GreddyEvo2.4.HKShiper

Default

I think the high beams and foglight share the same icon but the foglight is dimmer. That's what I noticed.
engz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Foglight problem-only flash with alarm b0dh1 Electrical & Lighting 6 09-25-2004 11:20 AM
Headlight Foglight problems BonsaiRS Electrical & Lighting 3 06-25-2003 10:17 PM
Odd Foglight Problem..Help! MattJP Electrical & Lighting 1 06-02-2003 10:26 AM
Help Foglight problems = no radio! L8APX Interior & Exterior Modification 6 09-13-2002 09:56 AM
Foglight problems- aughhh Takie Subaru Interior & Exterior Modification 0 04-26-2002 04:04 PM


All times are GMT -4. The time now is 12:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.