Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday August 22, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-25-2005, 02:08 PM   #1
gotawd
Scooby Specialist
 
Member#: 31504
Join Date: Jan 2003
Chapter/Region: MAIC
Location: Petersburg, wv
Vehicle:
FP Red
2.5L/6 speed 02 WRX

Default dead car please help

After changing my spark plugs i was putting the battery back in and i just sat it in the bay and the positive hit the negative and the negative hit the positive for a split second. The was some sparks and the horn went crazy and now i have no power. All i have is the beeping sound when your key is in the ignition. I tryed jumping it thinking it was the battery but i got no power what so ever. Anyone knows what coulda blown or what i can try please help..

kuhn
* Registered users of the site do not see these ads.
gotawd is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2005, 07:41 PM   #2
kb2spn
Scooby Newbie
 
Member#: 28897
Join Date: Nov 2002
Chapter/Region: Tri-State
Location: Nanuet,NY
Vehicle:
2004 STOLEN WRX STI
Blue/Gold

Default

Quote:
Originally Posted by gotawd
After changing my spark plugs i was putting the battery back in and i just sat it in the bay and the positive hit the negative and the negative hit the positive for a split second. The was some sparks and the horn went crazy and now i have no power. All i have is the beeping sound when your key is in the ignition. I tryed jumping it thinking it was the battery but i got no power what so ever. Anyone knows what coulda blown or what i can try please help..

kuhn
Check your fuses
kb2spn is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2005, 07:50 PM   #3
tooocool49723
Scooby Specialist
 
Member#: 67127
Join Date: Jul 2004
Chapter/Region: MWSOC
Location: Belleville, MI
Vehicle:
3.3 I <3/h8 my GF3
1.8-2.5-2.2-2.5-2.2-3.3

Default

Fuses, both in the cabin and under the hood. You blew one.
tooocool49723 is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2005, 07:53 PM   #4
Rapid_Roo
Scooby Guru
 
Member#: 31511
Join Date: Jan 2003
Chapter/Region: SCIC
Location: W|LA. Ca.
Vehicle:
03 GD2 95 GM4
www.ITNRally.org

Default

blown fuse...

or your Flux Capacitor is b0rk3d.
Rapid_Roo is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2005, 08:35 PM   #5
pityr
Scooby Specialist
 
Member#: 31719
Join Date: Jan 2003
Chapter/Region: NWIC
Location: Portland
Default

uh oh, those flux capacitors aren't cheap
pityr is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2005, 08:37 PM   #6
Sublime5260
Scooby Specialist
 
Member#: 30488
Join Date: Nov 2002
Chapter/Region: TXIC
Location: Austin, TX
Vehicle:
2006 Acura TL
Gray

Default

Check your boost fluid, you might have run out.
Sublime5260 is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2005, 08:38 PM   #7
Mulder
Trust no one
Moderator
 
Member#: 11170
Join Date: Oct 2001
Chapter/Region: Tri-State
Location: NYC
Vehicle:
02 WRX
15 WRX/05 GTO

Default

You probably blew one of the main fuses in the underhood fuse box.
Mulder is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dead MAF, please help confirm Aaron'z 2.5RS Factory 2.0L Turbo Powertrain 40 10-29-2011 05:05 PM
NY and NJ people with front lips and lowered cars please help me... M32WRXin3seconds Tri-State Area Forum 9 10-17-2003 10:23 AM
Dead car need help ctrexer Factory 2.0L Turbo Powertrain 15 04-25-2003 04:43 PM
crashed my car, please help! michhs Bay Area Impreza Club Forum -- BAIC 10 02-21-2001 04:03 PM


All times are GMT -4. The time now is 01:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.