Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday April 19, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-25-2005, 05:20 PM   #1
Eleazar
Scooby Newbie
 
Member#: 68773
Join Date: Aug 2004
Chapter/Region: TXIC
Location: DFW
Vehicle:
1993 Saturn
GOLDEN

Default APS unichip -> AP, low boost

Hey guys, I just pulled my APS/COBB clubspec unichip out of my wagon, put the wires back to how they should be and flashed the car with the stg 2 93 oct map. After about 70 miles of driving it's only hitting ~8psi . It did that right after the reflash and is still. Dunno if COBB changed something else or what.

If it matters, I only had an old stock and vf34 map on the AP when I bought it used. I did the initial setup with that stock map, but changed the base and relatime to stg2/93 afterwards.
* Registered users of the site do not see these ads.
Eleazar is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Another AP low boost post... :o( WRexxer Engine Management & Tuning 1 04-20-2005 04:03 PM
Cobb AP STG1 Low Boost? Sperm Engine Management & Tuning 13 10-15-2004 09:35 AM
Well the Cobb Ap didn't solve it. High temp/low boost Valhakar Engine Management & Tuning 9 09-30-2004 10:09 AM
AP and low boost WrxWonderWagon Engine Management & Tuning 7 09-26-2004 10:01 PM
low boost with unichip question wrxlr8 Factory 2.0L Turbo Powertrain 3 08-30-2002 05:00 AM


All times are GMT -4. The time now is 11:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.