Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday August 27, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-28-2005, 09:59 PM   #1
AndyMac004
Scooby Newbie
 
Member#: 53112
Join Date: Jan 2004
Location: Warner Robins, GA
Vehicle:
04 WRX
Aspen White

Default need help ASAP *clutch is bussing*

I installed a turbo timer today and its working! just now when i push down the cluth a buzzer goes off! what could it be?

I cut 2 wires(suppose to allow factory alarm work) dark green with black stirpe(keyless entry) and a gray(security)!

taped turbo timer to ignition! minus the acc. wire!

thanks!
* Registered users of the site do not see these ads.
AndyMac004 is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2005, 03:39 PM   #2
diazaspam
Scooby Newbie
 
Member#: 75559
Join Date: Nov 2004
Vehicle:
2003 wrx

Default

Quote:
Originally Posted by AndyMac004
I installed a turbo timer today and its working! just now when i push down the cluth a buzzer goes off! what could it be?

I cut 2 wires(suppose to allow factory alarm work) dark green with black stirpe(keyless entry) and a gray(security)!

taped turbo timer to ignition! minus the acc. wire!

thanks!
I'm sorry I don't have an answer but who was the dweeb who told you not to cross post? Waaa Waaa what an a......hole!
diazaspam is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2005, 11:06 PM   #3
Mulder
Trust no one
Moderator
 
Member#: 11170
Join Date: Oct 2001
Chapter/Region: Tri-State
Location: NYC
Vehicle:
02 WRX
15 WRX/05 GTO

Default

You mean this dweeb? I suggest you adjust your attitude toward the moderators here, we are only enforcing the rules that you agreed to when you signed up, which include no cross-posting.
Mulder is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need Help Asap! scoobymuff Southern California Impreza Club Forum -- SCIC 25 06-04-2010 05:12 PM
Crack on fuel injector. Need help ASAP! Finch1750 Newbies & FAQs 0 06-02-2010 07:14 PM
I need help asap. Nothing is working. Subie_AZ Factory 2.5L Turbo Powertrain 14 03-30-2010 04:06 PM
NEED HELP ASAP - Where is the automatic transmission fluid filter on a 2001 Legacy H6 dexterous Transmission (AT/MT) & Driveline 3 08-01-2006 09:48 PM
Need help changing Clutch ASAP!!! GreenMarine South East Region Forum 18 02-24-2004 11:26 AM


All times are GMT -4. The time now is 12:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.