Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday November 24, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Thread Tools Display Modes
Old 02-02-2005, 02:16 AM   #1
Scooby Specialist
Member#: 36980
Join Date: May 2003
Chapter/Region: NESIC
Location: Middletown, CT
2002 Impreza WRX

Default I believe i have an electrical problem

Well, for some reason my car will not start. It wont even attempt to turn over. The battery is brand new and i checked the volts and the meter said 12V. When the car door is open and the key is in the ignition, i still hear the "beep" , but no interior light comes on. What could this be? Please if anyone knows what this could be, or what i should check, please let me know. Thanks

* Registered users of the site do not see these ads.
Pepo is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 02-02-2005, 02:59 AM   #2
Scooby Specialist
Member#: 75122
Join Date: Nov 2004
Chapter/Region: SCIC
Location: Im in a glass case of emotion
2005 Impreza WRX
Crystal Gray


your starter may need a tappin. You may even need to get a new starter. This happend to my old Maxima (95). Sorry but I dunno where the starter is. Does it just co "click"? cause thats what mine sounded like.
darksands is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I got an electrical problem, bad sensor? or what! help me out wrxkid950 Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 9 04-28-2010 04:52 PM
Having some Electrical Problems and im clueless. Ravioli172006 Service & Maintenance 4 03-12-2008 08:17 PM
Please help diagnose. Car won't start and looks like an electrical problem. wrxpeed Service & Maintenance 3 03-05-2008 02:18 PM
DE/SE PA: Anyone have an electric/power pole pruner i can borrow for an afternoon? doubledribble Mid Atlantic Impreza Club -- MAIC 1 07-07-2007 08:26 PM
I have an electrical problem, I cant diognose... snowcrzy Electrical & Lighting 5 05-18-2006 11:48 AM

All times are GMT -4. The time now is 10:24 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.