Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday September 22, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-04-2005, 06:30 PM   #1
prelude/2.5rs
Scooby Specialist
 
Member#: 9355
Join Date: Aug 2001
Chapter/Region: NESIC
Location: CT
Vehicle:
2007 Infiniti FX35
2008 Mazda3 Hatch GT

Question Do I have to pull DRL relay for UK300's...

Hey guys!
I was just wondering if I had to pull the DRL relay under the dash, on the passenger side in order for my UK300's to work correctly. I will be using a bulb adapter to work the lights. I'm not doing the "2 relay set-up" to get optimal lighting. I did disconnect the DRL module under the hood, but never pulled the relay. Does this have to be done and if so, can someone provide me a link to which fuse it is? I remember seeing the post but lost it. Thanks guys!

Mike
* Registered users of the site do not see these ads.
prelude/2.5rs is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2005, 06:41 PM   #2
Handsdown
Scooby Guru
 
Member#: 29355
Join Date: Nov 2002
Chapter/Region: NWIC
Location: seattle
Vehicle:
2003 GD6 Hate chall
but i'mma maintain

Default

no fuse, plug under glove box... and from my memory of the wiring diagrams, yes it will be cleaner circuitwise if not necessary.
Handsdown is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2005, 09:26 PM   #3
prelude/2.5rs
Scooby Specialist
 
Member#: 9355
Join Date: Aug 2001
Chapter/Region: NESIC
Location: CT
Vehicle:
2007 Infiniti FX35
2008 Mazda3 Hatch GT

Default

^^^^^
prelude/2.5rs is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2005, 11:27 PM   #4
PARANOID56
Scooby Guru
 
Member#: 22035
Join Date: Jul 2002
Chapter/Region: SCIC
Location: San Diego, CA
Vehicle:
2003 Brocoma DCab
71 FJ40, 13 DRZ400SM

Default

if you want to keep the DRLs you can, you just need to rewire the lamps. thats what i did with the ones i had.
Shane
PARANOID56 is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
upgrade form TD04 to VF39,do i have to get another inlet for vf39 or use stock one? pengmao Newbies & FAQs 14 02-07-2008 08:53 PM
Do I have to buy new gaskets for... dallas_wrx_blue Factory 2.0L Turbo Powertrain 13 07-08-2002 07:44 PM
Why do ECU's have to be sent in for reflashing vs a ECU sent to dealer? BIGSKYWRX Warranty Issues & SOA Problems 4 05-25-2002 10:43 AM
do you have to lower your compression for a turbo? pimpomtic Normally Aspirated Powertrain 8 01-18-2001 12:22 AM


All times are GMT -4. The time now is 01:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.