Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday September 15, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-07-2005, 02:25 PM   #1
garface
Scooby Guru
 
Member#: 1581
Join Date: Jun 2000
Chapter/Region: Tri-State
Location: yonkers, ny
Vehicle:
MY00 RS/STi7
MY01 RS Both Silverthorne

Default HVAC lighting not working

Ever since my swap I haven't had working HVAC lighting. I took it apart and see there are two bulbs going into it. Is the upper left bulb for the entire illumination and the lower right one for the AC button only? Or are both bulbs for illumination? Where can I get one of these bulbs from? Are there any others on the car that are the same? In the gauge cluster, radio, fog/cruise switches, etc. I want to check that first. If it wasn't the bulb, could there be anything else causing this? It doesn't have its own fuse. Thanks for any help.
* Registered users of the site do not see these ads.
garface is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2005, 07:29 PM   #2
garface
Scooby Guru
 
Member#: 1581
Join Date: Jun 2000
Chapter/Region: Tri-State
Location: yonkers, ny
Vehicle:
MY00 RS/STi7
MY01 RS Both Silverthorne

Default

I checked and there are two illumination bulbs, the ac button light is seperate. So what are the odds of both of those bulbs going bad at the same time? What else could it be? I don't even know how to take them out, it's just two wires going into it. Should I just pull the bulb out of the black plastic?
garface is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2005, 02:16 PM   #3
garface
Scooby Guru
 
Member#: 1581
Join Date: Jun 2000
Chapter/Region: Tri-State
Location: yonkers, ny
Vehicle:
MY00 RS/STi7
MY01 RS Both Silverthorne

Default

Anyone? I'm going to put everything back together today so I'd like to do this first. Thanks.
garface is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dash lights, hvac lights not working iwantmyWRX Interior & Exterior Modification 11 09-21-2010 11:37 PM
HVAC lights don't work... sidwin Electrical & Lighting 0 02-03-2009 10:43 AM
HVAC fan not working, need help burnt Electrical & Lighting 1 10-17-2007 01:39 PM
1/2 my HVAC lights wont work... IllNastyImpreza Electrical & Lighting 5 04-05-2007 10:28 AM
tail lights and front position lights not working 1993 Legacy Electrical & Lighting 1 12-15-2004 05:01 AM


All times are GMT -4. The time now is 10:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.