Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday September 18, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Subaru Conversions

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-10-2005, 12:36 AM   #1
veightkiller
Scooby Guru
 
Member#: 78967
Join Date: Jan 2005
Chapter/Region: VIC
Location: vancouver B.C
Vehicle:
2011 335i
Black

Default need help on how to install sti gauge cluster

i don't know if everybody know's that i just mess up with my stock cluster and i broke the damn thing.. the needles aren't working properly when i put the thing back together....so i got myself a sti gauge cluster v8..can anybody tell me which wires to cut to get my gauge working???? a picture will help..

thank's in advance
* Registered users of the site do not see these ads.
veightkiller is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2005, 12:42 AM   #2
RC0310
Scooby Specialist
 
Member#: 63479
Join Date: Jun 2004
Chapter/Region: VIC
Vehicle:
08' WRX
Black

Default

u've to go back to the dealer and let them record ur mileage on ur old cluster before swapping it. just in case u forgot. =)
RC0310 is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2005, 12:44 AM   #3
Penphoe
Friendly Neighbourhood
Moderator
 
Member#: 269
Join Date: Sep 1999
Chapter/Region: VIC
Location: Burnaby, B.C., Canada
Vehicle:
2005 ABP LGT LTD BP6
00 Impreza RS GM6 RIP

Default

Both of you should work on your speeling and grummar.

Moving this to a forum where they actually might know how to do this kind of stuff.

LaterZ!
Darren!!
Penphoe is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2005, 01:01 AM   #4
veightkiller
Scooby Guru
 
Member#: 78967
Join Date: Jan 2005
Chapter/Region: VIC
Location: vancouver B.C
Vehicle:
2011 335i
Black

Default

tnx..4 da move..eye dnt hve any prob's about speeling and grummar.....
veightkiller is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2005, 01:04 AM   #5
veightkiller
Scooby Guru
 
Member#: 78967
Join Date: Jan 2005
Chapter/Region: VIC
Location: vancouver B.C
Vehicle:
2011 335i
Black

Default

Quote:
Originally Posted by RC0310
u've to go back to the dealer and let them record ur mileage on ur old cluster before swapping it. just in case u forgot. =)
do you have any idea how much it will cost me for recording my cluster???
veightkiller is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2005, 01:06 AM   #6
RC0310
Scooby Specialist
 
Member#: 63479
Join Date: Jun 2004
Chapter/Region: VIC
Vehicle:
08' WRX
Black

Default

it should be free of charge. just gotta let them record ur mileage before swappin' since ur new cluster's gonna start at 0.
RC0310 is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2005, 03:13 AM   #7
feiron
Scooby Specialist
 
Member#: 62327
Join Date: May 2004
Chapter/Region: VIC
Location: Westwood Plateau, Coq
Vehicle:
2005 WRB STI
[S600BY]

Default

there's a place in WA that can set the milage on a cluster... ask the local forum for that..
feiron is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2005, 09:52 AM   #8
veightkiller
Scooby Guru
 
Member#: 78967
Join Date: Jan 2005
Chapter/Region: VIC
Location: vancouver B.C
Vehicle:
2011 335i
Black

Default

Quote:
Originally Posted by feiron
there's a place in WA that can set the milage on a cluster... ask the local forum for that..
dude, it's too far.....by the way i already order those led lights and im not going to use it..i mess up my modds men i should have ask you to do it for me
veightkiller is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
need help on how to install walboro Fuel Pump mhwrx02 Factory 2.0L Turbo Powertrain 2 07-13-2008 09:17 PM
Need advice on how to install gauges on A-pillar maxpower_454 Factory 2.0L Turbo Powertrain 1 07-06-2005 10:19 AM
Instructions on how to install OEM gauge pack jbogli Electrical & Lighting 2 03-14-2003 12:02 PM
Need instructions on how to install on my clutch BLUETURBOWRX Transmission (AT/MT) & Driveline 15 10-10-2002 04:39 PM
Need Directions on how to install and something for sale scoobyruman New England Impreza Club Forum -- NESIC 14 07-02-2001 09:58 AM


All times are GMT -4. The time now is 11:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.