Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday April 17, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-21-2005, 07:02 PM   #1
WimpWgn
Scooby Specialist
 
Member#: 66580
Join Date: Jul 2004
Location: Los Angeles
Default CEL P0420 questions

I recently removed and sold my accessport and it threw a p0420 cel code. What I didn't expect from this is that I am still running stock 3rd cat. I have stromung shorty DP connect to stock cat and stock catback.

After reading couple of threads, I decided to get the GPMoto mechanic cel fix and guess what, it threw the same code again. What I realize is that the o2 sensor is located in front of the stock cat unlike the turboxs high flow cat I used to have (which didn't throw any CEL).

So, what should I do to get rid of it? I don't want to get an E/M just to get rid of a cel light.

Thanks.
* Registered users of the site do not see these ads.
WimpWgn is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CEL P0420 + shift RPM question (5th to 6th) Screwbal Service & Maintenance 1 12-15-2008 08:51 PM
UTEC Stg2 w/ cel P0420. CEL in utec is turned off wrx_nooblet Factory 2.0L Turbo Powertrain 1 08-15-2005 04:36 PM
CEL P0420 - "Cat efficiency" question Faulk Factory 2.0L Turbo Powertrain 9 07-05-2005 11:14 AM
CEL p0420 question WimpWgn Factory 2.0L Turbo Powertrain 4 02-22-2005 06:21 PM
CEL P0420 - any ideas wrxtremeWGN Factory 2.0L Turbo Powertrain 0 05-12-2002 05:00 PM


All times are GMT -4. The time now is 03:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.