Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday August 27, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Miscellaneous > Off-Topic

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-01-2005, 05:57 PM   #1
re92
Scooby Guru
 
Member#: 4715
Join Date: Mar 2001
Chapter/Region: NESIC
Location: Pass the Butt Aid
Vehicle:
Big balls, no brain

Question Java/J2EE dudes - help me with a DataSource problem

This has to be the only post that's cross-posted from the Sun forums:
http://forum.java.sun.com/thread.jsp...01967&tstart=0

Figured I might as well ask OT, since this has been driving me ape**** most of the afternoon.

Thanks
Raj

----

Hi,

I am having some problems connecting my data source to a DB2 database running on a remote server. Here is what I have:

IDE: WebSphere Enterprise Studio Developer
JDBC Provider: com.ibm.db2.jcc.DB2XADataSource

I have DB2 running on a remote machine (server1) and also on my local machine. Even if I have the serverName property set to "server1", it keeps connecting to my local machine's DB2 instance. If I change serverName to something nonsensical, no errors are thrown.

How do I get the data source to connect to the instance running on server1?

Thanks,
Raj

---
CN: Raj asks JDBC question on OT.
* Registered users of the site do not see these ads.
re92 is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2005, 06:36 PM   #2
jashon
Scooby Newbie
 
Member#: 29067
Join Date: Nov 2002
Default

can you post the code segment?
jashon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help me with my electrical problem scoobyimprza Mid Atlantic Impreza Club -- MAIC 11 04-12-2005 01:30 PM
please help me with this small problem TrogDorWrx Private 'Wanted' Classifieds 2 08-11-2004 10:36 AM
To all of those who helped me with my job problems Subi Chicky Off-Topic 17 06-10-2003 12:22 PM
for anyone that wants to help me with my UP problem topher Mid West Subaru Owners Club Forum -- MWSOC 0 06-06-2002 08:05 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.