Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday July 7, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-11-2005, 02:55 PM   #1
scootr
Scooby Specialist
 
Member#: 2649
Join Date: Oct 2000
Location: Sebastopol (Graton), CA
Vehicle:
00 2.5RS-t cpe BRP
64 chevelle SS

Default problem with my RS

So my car had been idling weird for a while, running a little different. (I have a Tec 2 with a legacy turbo setup) and last night I hammered it at about 4000 rpm in 4th gear. And it felt like it hit a governor or something, everything cut off at WOT. And I drove it home. The car will run alright until I
hit the gas hard and it keeps doing it, Any ideas. Something is not right.

Scott
* Registered users of the site do not see these ads.
scootr is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 03-11-2005, 10:57 PM   #2
scootr
Scooby Specialist
 
Member#: 2649
Join Date: Oct 2000
Location: Sebastopol (Graton), CA
Vehicle:
00 2.5RS-t cpe BRP
64 chevelle SS

Default

cmon people ................... Where is all of the old schoolers?
scootr is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2005, 12:30 AM   #3
Skully
Scooby Newbie
 
Member#: 48990
Join Date: Nov 2003
Location: Sweetwater Tennessee
Vehicle:
98 Impreza RS
RBP

Default

umm.. check your spark plugs. you might have fowled them out.
Skully is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with my RS NikkisRSWgn General Community 10 09-27-2005 07:20 PM
Problems with my RS Wagon NikkisRSWgn Newbies & FAQs 0 09-20-2005 04:08 PM
Major problems with my RS... SjYankee006 Normally Aspirated Powertrain 15 06-05-2004 06:54 PM
semi major problem with my RS - help! smacksube Service & Maintenance 2 04-19-2002 05:59 PM
Choke Problem with my RS Frostyacre Normally Aspirated Powertrain 1 04-17-2002 06:47 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.