Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday August 31, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-01-2005, 04:10 PM   #1
Rock_Strongo
Scooby Specialist
 
Member#: 38721
Join Date: Jun 2003
Chapter/Region: NESIC
Location: Fubar'D is my Wordfeud Bitch!
Vehicle:
=-)

Default AP sync mode?

Just got my AP today...I bought it used. Trying to hook it up to my PC, but it keeps reading an error, and says to make sure it's in "sync mode"
I have no idea what this means, the AP screen just reads
" please choose a new menu to flash to ecu"
Press ok/cancel



I need help!!
* Registered users of the site do not see these ads.
Rock_Strongo is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 04-01-2005, 04:42 PM   #2
dmah
Scooby Newbie
 
Member#: 77590
Join Date: Dec 2004
Chapter/Region: E. Canada
Location: Ottawa
Vehicle:
2004 wrx sedan
silver

Default

i'm guessing you did not marry your AP to your car yet.

Hold down both arrow buttons on the AP and plug it in... when it starts up, it will come to a screen that says it is waiting to sync with your computer.
dmah is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2005, 06:01 PM   #3
Rock_Strongo
Scooby Specialist
 
Member#: 38721
Join Date: Jun 2003
Chapter/Region: NESIC
Location: Fubar'D is my Wordfeud Bitch!
Vehicle:
=-)

Default

Sweet....you rock, man. It worked.
Rock_Strongo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AP Sync w/PC problem mrneekolas Engine Management & Tuning 3 10-14-2005 07:22 PM
AP econ mode horsepower? TarmacRally Engine Management & Tuning 6 10-13-2005 01:05 PM
Who really uses AP economy mode? nhmtns Newbies & FAQs 11 09-11-2005 10:15 PM
Cobb AP - Theft Mode mossie4 Car Audio, Video & Security 15 07-29-2005 02:45 AM
Cobb AP Economy Mode For Limping Car? Zumble Engine Management & Tuning 8 07-11-2005 03:22 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.