Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday April 16, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-03-2005, 12:18 AM   #1
bigwrxguy
Scooby Newbie
 
Member#: 80550
Join Date: Jan 2005
Location: IL
Vehicle:
04 STI
blue/gold wheels

Default Switched real-time map but still says it's the old one.

I switched my realtime to econo mode and then I look at the option to see what map I'm running and it says stage 1 93 oct.

When I load the 91oct econo mode it says sending and the done.

What's going on?
* Registered users of the site do not see these ads.
bigwrxguy is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2005, 12:42 AM   #2
Zumble
Scooby Specialist
 
Member#: 34860
Join Date: Apr 2003
Chapter/Region: Tri-State
Location: NY
Vehicle:
2005 Forester CGM

Default

I'll assume you're talking about the Access Port. The AP only displays the current basemap. Never the realtime map. It's in the manual.

Quote:
Originally Posted by bigwrxguy
I switched my realtime to econo mode and then I look at the option to see what map I'm running and it says stage 1 93 oct.

When I load the 91oct econo mode it says sending and the done.

What's going on?
Zumble is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2005, 12:47 AM   #3
bigwrxguy
Scooby Newbie
 
Member#: 80550
Join Date: Jan 2005
Location: IL
Vehicle:
04 STI
blue/gold wheels

Default

Ok thanks for the help.
bigwrxguy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
switching real time maps BlueMan05 AccessPort 2 05-15-2009 03:52 PM
Accessport Base Map/Real Time Map overlay question ruski Engine Management & Tuning 0 01-09-2006 06:37 PM
Switching between real-time maps on Accessport bigwrxguy Engine Management & Tuning 18 04-09-2005 07:47 PM
AP: Changing to real time map on the fly txl146 Engine Management & Tuning 8 08-09-2004 05:41 AM
regarding anti thef maps and real time maps for the accessport bubba03wrx Engine Management & Tuning 2 05-24-2004 11:01 PM


All times are GMT -4. The time now is 01:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.