Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday August 23, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-09-2005, 10:21 AM   #1
04Blackscubby
Scooby Newbie
 
Member#: 74963
Join Date: Nov 2004
Location: Huntington WV
Vehicle:
2004 STI
JAVA Black

Default Question about Accessport

I just installed my accessport on my 04 STi last night. I noticed a big different in 3 gear punch and 4th gear punch. But when i launch and run it like i would at a track, i am not getting anymore boost than i was before. Should i put the stage 2 93 octane HWG map in. Or is this normal?
* Registered users of the site do not see these ads.
04Blackscubby is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2005, 12:18 PM   #2
timmah
Scooby Specialist
 
Member#: 54203
Join Date: Feb 2004
Chapter/Region: NESIC
Location: Albany, NY
Vehicle:
2011 WRX

Default

You gotta give it a while to learn. My boost was erratic on my 04 wrx the first night i installed the AP, then it learned around it. Also, the boost went up from normal to 15.6psi (right on target). give it a few days.
timmah is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question about Accessport AndyEJ20 Newbies & FAQs 7 08-16-2005 07:57 AM
Quick question about AccessPort Hank3 Engine Management & Tuning 2 05-23-2005 04:55 PM
question about accessport anthonyrb98 Engine Management & Tuning 2 02-16-2005 03:31 AM
Question about accessports gswrx Engine Management & Tuning 4 10-09-2004 02:49 PM
question about accessPORT Schleppy Engine Management & Tuning 3 04-25-2004 08:25 PM


All times are GMT -4. The time now is 03:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.