Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday July 10, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Normally Aspirated Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-15-2005, 02:00 PM   #1
SubaruImpreza_power
Scooby Guru
 
Member#: 13910
Join Date: Jan 2002
Chapter/Region: NESIC
Location: Greenwich, CT
Vehicle:
1997 Legacy outback
blue

Default Just put on my CAI..

Good greef it's loud.....

I got it from Ebay just the filter and Maf Adaptor, I'm still using the stock tubing, I do have to ask my Tourque levels should stay the same because i'm still using the stock piping.

Right?


Also What can I do to keep the Filter from jumping up and down? Until I can think of something I put the Top half of the old stock Airbox under the filter to support it for right now.
* Registered users of the site do not see these ads.
SubaruImpreza_power is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2005, 12:00 AM   #2
Kyle 2.5RS
Scooby Newbie
 
Member#: 79769
Join Date: Jan 2005
Location: Ottawa, ON, CANADA
Vehicle:
1999 Impreza 2.5RS
Rally Blue Pearl

Default

I had a CAI on my 99 RS, and right where the MAF adapter was before the cone filter, there was a bracket that bolted onto 2 of the existing holes of the MAF adapter, and went down to some holes below in the engine compartment. I removed the CAI because I have been told that there were problems with the MAF when using other intakes on my car, but i was curious if maybe it's only problems due to vibration. If thats the case, the bracket I have eliminates most movement of the MAF and filter.
Kyle 2.5RS is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2005, 12:24 AM   #3
svek
*** Banned ***
 
Member#: 82259
Join Date: Mar 2005
Chapter/Region: BAIC
Location: koledge at csus
Vehicle:
1999 impreza 2.2L
Brilliant Red <4EAT Club>

Default

http://www.scoobymods.com/mods/impre...mafsecure1.jpg

you may have to login to scoobymods. i dunno. but that may solve your problem.
svek is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Just put on my new parts.. dlouie87 Member's Car Gallery 31 05-30-2007 09:03 PM
I just put on my new cf hood but..... unfadeable wagon General Community 2 10-03-2004 02:46 AM
Just put on my Kartboy Short Shifter... Suby1128 South East Region Forum 5 07-13-2004 04:55 PM
Just put on my Volks... DanMan Brakes, Steering & Suspension 7 08-22-2001 06:25 PM
Just put on my 50" wheels! AccidenT General Forum Archive 18 03-05-2001 09:09 AM


All times are GMT -4. The time now is 08:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.