Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday August 22, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-16-2005, 03:13 PM   #1
crosta21
Scooby Newbie
 
Member#: 72341
Join Date: Oct 2004
Location: Corvallis Oregon
Default YESSS!! I fixed my boost problem

Welp i loaded stage 1 AP last weekend and the 1st day was wonderful, then boost just fell off down to like 12.5-13.5 for the rest of the week, so this yesterday i downloaded the stage 1 version 1.20 on the Ap and flashed that as my new base map, and yesterday i was hitting 15 and today im also hitting 15, God i hope this lasts!!!!!! This week will be very nerve racking to see if my boost falls off again!!
* Registered users of the site do not see these ads.
crosta21 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2005, 05:39 PM   #2
drbiggieg
Scooby Specialist
 
Member#: 45536
Join Date: Oct 2003
Chapter/Region: TXIC
Location: Dallas, TX
Vehicle:
2008 STI
Silver

Post

That's good news, especially with the problems with new maps for the AP, well at least for the 04 WRX. I had a similar problem as you did, but for me it was when I loaded the realtime map that boost fell off. Then I reset the ECU with the AP, and it went right away to 14psi, I am hoping too that my boost will increase a little more to 15psi, if not, then I will probably have to do reflash again. LOL there goes #3 flash, 97left.
drbiggieg is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2005, 10:43 PM   #3
dcwrx2
Scooby Specialist
 
Member#: 69005
Join Date: Aug 2004
Location: SoCal
Vehicle:
'04 4EAT Wgn
WRB

Default

Are you going to start looking for another ECU from somewhere like eBay, junkyard, etc when you have 10 flashes left? =D
dcwrx2 is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2005, 12:39 AM   #4
drbiggieg
Scooby Specialist
 
Member#: 45536
Join Date: Oct 2003
Chapter/Region: TXIC
Location: Dallas, TX
Vehicle:
2008 STI
Silver

Default

hmm... maybe I should stock up on one and buy an extra ecu right now for when the time comes. LOL, I am just joking . I think it will take a long time to fill up all 100 ne way. Most of the flashes occurr at the begining when experiencing with the AP and when problems come up. Speaking of problems, I have v1.20 93oct map for 04 WRX on right now and boost is at 13.5psi max in 2nd gear and 14.01-14.02 in 3rd gear with stage 1 by the way. I think the target boost is 15psi max in stage 1, and I already reset ECU, so do you guys have ne more suggestions. It's been 3 days so far.

Thanks,
Radu
drbiggieg is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2005, 01:12 AM   #5
crosta21
Scooby Newbie
 
Member#: 72341
Join Date: Oct 2004
Location: Corvallis Oregon
Default

mine is only 14-14.3 in 3rd gear, but 4th and 5th hit high 14's-15, so your fine man! Oh and by the way i just went on a 100 mile drive back to school and was hitting target boost all the time, im lovin it!!! Only 3 months tell stage 2 baby!!!
crosta21 is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2005, 02:23 PM   #6
dcwrx2
Scooby Specialist
 
Member#: 69005
Join Date: Aug 2004
Location: SoCal
Vehicle:
'04 4EAT Wgn
WRB

Default

How long did you drive before you hitting target boost?
I have about 250 miles after I installed with 91 Stg1 v1.20 non-CA, but so far the max boost is 13.5 only...
dcwrx2 is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2005, 08:22 PM   #7
crosta21
Scooby Newbie
 
Member#: 72341
Join Date: Oct 2004
Location: Corvallis Oregon
Default

Once i switched to the new map i hit target boost the 1st miles that i drove it and its stayed good since then. SO im gunna say 5 miles max
crosta21 is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2005, 10:45 PM   #8
dcwrx2
Scooby Specialist
 
Member#: 69005
Join Date: Aug 2004
Location: SoCal
Vehicle:
'04 4EAT Wgn
WRB

Default

Dang, that's not fair, lol.... 13.5psi max for me, ***... =(
dcwrx2 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do I fix my sleeping problems? roffle Off-Topic 51 01-26-2005 01:35 AM
fixed one boost problem, now another (jumping 8-16psi) spankaveli Factory 2.0L Turbo Powertrain 3 10-08-2003 01:20 PM
help me fix my cel problem Dr. J Service & Maintenance 0 06-10-2003 10:42 PM
how do i fix my rotor problem? hpracingwrx Brakes, Steering & Suspension 1 10-27-2002 10:21 PM
Fixed my MAP problem, something to look out for... Jewbaru Normally Aspirated with bolt-on Forced Induction Powertrain 9 11-17-2001 03:28 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.