Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday November 30, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Thread Tools Display Modes
Old 04-19-2005, 02:20 AM   #1
Scooby Specialist
Member#: 85412
Join Date: Apr 2005
Chapter/Region: Tri-State
Location: nj
05 sti

Default help cel p0325

the cel went on and off on my car, so i took it to autozone and they told me the code for cel is p0325. and they also say some thing like the car might be running lean? but my car runs fine? it idels at 700 rpm when its warm and it runs pretty smooth. i dont know whats going on

so can some body please tell me whats going on, is it really my car is running lean? what are some of the sign for engine running lean? also if its just knock sensor malfunction, how would i fix it? please help!!!!!!!!!!!!!!!
* Registered users of the site do not see these ads.
fosingwo is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 09-15-2015, 10:30 AM   #2
Scooby Newbie
Member#: 288868
Join Date: Jul 2011
Location: Earth
1996 Impreza L 2.2
Dark blue/green


Might just be bad gas. Try using higher octane for a bit, and reset the ECU. That should help.
urabus123 is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cel P0325 Help! Please tooloud74 Service & Maintenance 4 06-18-2006 11:04 PM
help cel p0325 fosingwo Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 1 04-19-2005 11:08 AM
help cel p0325 fosingwo Service & Maintenance 0 04-19-2005 02:21 AM
help cel p0325 fosingwo Factory 2.5L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.5L Turbo) 0 04-19-2005 02:20 AM
Cel P0325 youthanasia Vancouver Impreza Club Forum -- VIC 8 09-02-2003 10:39 PM

All times are GMT -4. The time now is 02:52 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.