Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday July 29, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-24-2005, 03:31 PM   #1
sti_rx7
Scooby Newbie
 
Member#: 38456
Join Date: Jun 2003
Unhappy Wideband problems

I purchased a Zeitronix AFR wideband and keep getting this message

"The ZDL.EXE file is linked to missing export MFC42.DLL.6625", I click on that and then I get, "A device attached to the system is not functional". What's going on I downloaded the most recent software upgrafe and get the same messages. I install the software on my desktop and the program starts but on my laptop i always get these errors. Any help appreciated.

Confused
* Registered users of the site do not see these ads.
sti_rx7 is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2005, 05:07 PM   #2
hondaeater69
Scooby Guru
 
Member#: 60324
Join Date: Apr 2004
Location: a pillow.
Default

sounds like your laptop is missing that MFC42.DLL.6625 file, try to find it on the net and download it.
hondaeater69 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
prosport wideband problem...guru help spoolinred UTEC 9 12-19-2010 03:05 AM
FS : Innovate LC-1 wideband O2 (used) Scooby921 Engine/Power/Exhaust 1 06-03-2010 09:36 AM
AEM Wideband 02 Problem? windozer Newbies & FAQs 3 07-28-2009 10:18 AM
Problem with keeping LC-1 wideband calibrated 2gnt2wrx Electrical & Lighting 9 03-31-2008 12:37 AM
AEM wideband logging problem mxboy15u UTEC 0 04-28-2007 12:30 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.