Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday July 22, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-30-2005, 07:12 PM   #1
acx23
Scooby Newbie
 
Member#: 67645
Join Date: Aug 2004
Location: Bay Area
Vehicle:
2004 WRX
Black Java Pearl

Unhappy parking lights module shot??

I just did the foglight (ScoobyMods)mod on my 04 WRX and it worked great at first but the next day my parking light won't turn on... which mean my fogs doesn't work anymore, and my gauge cluster doesn't light up either.

has anyone ran into this before and found the solution?

I used a (blue) 16 gauge wire to splice the orange wire (fuse box) and connect the other end of the blue wire to the RG wire (relay side). Would it be the size of the wire and it blew my parking lights control?

The weird thing is that I have remote start and my parking light and my fog lights would come on until i de-activate the remote start... so I guess my parking lights on/off switch (on top of steering column and on turn signal) are shot or the fuse is burn...

SOMEONE PLEASE HELP...
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by acx23; 05-31-2005 at 10:56 AM.
acx23 is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2005, 06:05 PM   #2
jonnyboy0150
Scooby Newbie
 
Member#: 83004
Join Date: Mar 2005
Default

i did the same thing and had the same problem, it worked for a day or 2 and now it doesnt work anymore! I checked everything and i have no clue what the deal is.

Someone please help!!!
jonnyboy0150 is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2005, 07:02 PM   #3
ATX25RS
Scooby Guru
 
Member#: 4597
Join Date: Mar 2001
Chapter/Region: TXIC
Location: Laredo, Texas
Vehicle:
2011 Mitsu Outlander
Sport (Ex-Suby owner X3)

Default

check the fuse for interior illumination. its in the cabini box
ATX25RS is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2005, 06:41 AM   #4
RS Paul
Scooby Newbie
 
Member#: 87520
Join Date: May 2005
Default

Quote:
Originally Posted by jonnyboy0150
i did the same thing and had the same problem, it worked for a day or 2 and now it doesnt work anymore! I checked everything and i have no clue what the deal is.
Did you do the second mod at the bottom of the above link (ScoobyMods)?

Also, in the factory setup, there is a diode between the fog light
switch and the ground path through the lighting switch. I still
haven't figured out what this diode does (anybody?), but it
is left out of all the fog light mods I've read.

Are you using the factory fog lamp relay ?
RS Paul is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2005, 11:30 AM   #5
mbiker97
Scooby Guru
 
Member#: 7922
Join Date: Jun 2001
Chapter/Region: MWSOC
Location: Tucson
Vehicle:
04 CTS-V b/b/b
99 GMC Highrider

Default

You blew the fuse. Also when I did the mod the first time I forget to cut the one wire (which is listed in the instructions).
mbiker97 is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2005, 10:44 PM   #6
acx23
Scooby Newbie
 
Member#: 67645
Join Date: Aug 2004
Location: Bay Area
Vehicle:
2004 WRX
Black Java Pearl

Default

yah, i rechecked all the fuses again and found out it was a 20v fuse in the engine bay that i blew. haha... don't i feel stupid
acx23 is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2007, 04:07 PM   #7
Subeedude408
Scooby Newbie
 
Member#: 162962
Join Date: Oct 2007
Chapter/Region: BAIC
Location: BAY AREA
Vehicle:
2005 Scooby WRX

Subaru Stars

so let me get this right... heres what i did...right or wrong??????

-orange wire is tap ( do i cut this off like Red/green? )
-red/green is connected to new wire from orange. (tape off back of wire to dash, tape off)
-cut yellow/blue wire at back of switch and ground it.

thats it?????

what about the dioed??? 1st time i seen that in a foglight mod insturctions. ive looked on ScoobyMods, clubWRX, and everything that came up on the google search.

FYI dont get pulled over*****When the fuse went out your gauge cluster, dash lights and running lights in back dont work !!!!! FYI dont get pulled over

Last edited by Subeedude408; 10-29-2007 at 04:10 PM. Reason: forgot to add in something
Subeedude408 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FT: 04 WRX fog lights and fog bezels for STI fog light covers WRXSuShi Private 'Wanted' Classifieds 9 11-01-2011 01:59 AM
OEM 04 WRX Fog Lights, and Fog Light Bezels WRB Rick Dizzle Exterior/Styling 22 08-31-2006 11:36 PM
FS: 04 wrx fog light and STI fog light cover, in wrb coolray Private 'For Sale' Classifieds 3 08-31-2005 11:46 AM
Do 04 wrx fogs == P1 fogs? Bobalouy Electrical & Lighting 6 05-30-2003 12:39 AM
Who is going to be first to try to convert USDM 04 WRX Fogs to Euro / JDM fogs? BrysImpreza Electrical & Lighting 4 05-12-2003 12:32 PM


All times are GMT -4. The time now is 04:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.