Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday July 28, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > Other Engine Management

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-04-2005, 11:03 PM   #1
dlowman
Scooby Specialist
 
Member#: 22998
Join Date: Aug 2002
Vehicle:
2004 WRX STi
GT35R 572 whp 93/meth

Default hydra problem at 5500 rpm

My hydra is up and running but I have a problem at 5500 rpm where it randomly hesitates like hitting brick wall for a split second. I saw the exact same thing on an S2000 with a hydra. Does anyone know the reason for this? Nothing is really showing up in the logs and it definately is not knock.

Dan
* Registered users of the site do not see these ads.
dlowman is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2005, 11:20 PM   #2
LiquidForce
Scooby Specialist
 
Member#: 12811
Join Date: Nov 2001
Chapter/Region: South East
Location: Roswell Ga
Vehicle:
2002 2.5l Wrx
517whp/516wtq (Stage pi)

Default

Dan,
I have no idea what your issue is with the Hydra, but I am glad to hear that you car is back together and running. Have you been able to drive it?

Mike K
(the dude with the 2.5l wrx with the snow plow attachment)
LiquidForce is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2005, 10:17 AM   #3
dlowman
Scooby Specialist
 
Member#: 22998
Join Date: Aug 2002
Vehicle:
2004 WRX STi
GT35R 572 whp 93/meth

Default

Yes it is up and running, but I havent been to pleased with the hydra so far.
dlowman is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2005, 10:37 AM   #4
happasaiyan
Scooby Specialist
 
Member#: 37731
Join Date: Jun 2003
Chapter/Region: MWSOC
Location: Rolling Meadows, IL
Vehicle:
'07 TL-S 6MT
'07 RDX-T

Default

check your coil packs.
happasaiyan is online now   Reply With Quote
Old 06-05-2005, 11:39 AM   #5
jblaine
Scooby Guru
 
Member#: 8512
Join Date: Jul 2001
Chapter/Region: South East
Location: St. Pete, FL
Vehicle:
2002 WRX chassis...
stage-infinity.com

Default

How about a log...
jblaine is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2005, 11:41 AM   #6
jblaine
Scooby Guru
 
Member#: 8512
Join Date: Jul 2001
Chapter/Region: South East
Location: St. Pete, FL
Vehicle:
2002 WRX chassis...
stage-infinity.com

Default

Also: http://www.hydraems.com/forums/viewtopic.php?t=66

Mine has never returned (meaning: my car is tuned properly now)
jblaine is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hydra 2.6 - STI Hard cut/Misfire at ~6600 RPM Chandy69 Other Engine Management 7 10-10-2008 08:29 PM
FREE power above 5500 rpm roadmaster Factory 2.0L Turbo Powertrain 129 07-19-2007 12:17 PM
knocking sounds at 3500 and 5500 rpms Dimnd8 Factory 2.0L Turbo Powertrain 1 12-04-2005 05:09 PM
253.2 HP @ 5500 RPM / 264.4 LBS TQ @ 4750 RPM @ 11.7 Lbs of boost Hopper Proven Power Bragging 6 10-04-2004 12:11 PM
Fuel delivery problem at high RPMs RafalW STi Forum Archive 13 09-05-2003 02:02 AM


All times are GMT -4. The time now is 05:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.