Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday January 30, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo)

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-17-2005, 03:04 AM   #1
Javier
Scooby Specialist
 
Member#: 19346
Join Date: May 2002
Chapter/Region: Tri-State
Location: Dirty all the time...
Vehicle:
2003 MBP WRX
Wiseco / Oliver EJ257

Default Got back from dealer, now running rich!!

I went to the dealer yesterdayand dropped off my car to have them replace the power steering lines that run next to the turbo after one ruptured and spewed PS fluid all over the engine bay.

After I picked up the car today, It's been running really rich. At idle it sits at about 11.0 and cruising on the highway it stays around 9.9!!! What would cause the car to run this rich?!?!
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by Javier; 06-17-2005 at 03:11 AM.
Javier is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2005, 12:29 PM   #2
dcwrx2
Scooby Specialist
 
Member#: 69005
Join Date: Aug 2004
Location: SoCal
Vehicle:
'04 4EAT Wgn
WRB

Default

Maybe dealer messed up the gauge sensor/sender/hose?
dcwrx2 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Just got car back from dealer and now won't boost much? josh04 Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 13 01-07-2006 09:42 PM
Just got back from dealer with PO546 neo2 Service & Maintenance 10 05-13-2005 02:08 PM
Stinky clutch: just got car back from dealer Nucking Futz Warranty Issues & SOA Problems 18 02-27-2005 10:49 AM
so i got back from the dealer Caddy Daddy Mid West Subaru Owners Club Forum -- MWSOC 31 09-02-2004 11:31 AM
Just got back from Mitsubishi Dealer.. EVO VIII cky3396 Off-Topic 78 03-05-2003 01:40 PM


All times are GMT -4. The time now is 05:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.