Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday December 10, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
North West Impreza Club
Go Back   NASIOC > NASIOC Chapters > North West Impreza Club Forum -- NWIC

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-19-2005, 03:20 PM   #1
BenBortner
Scooby Specialist
 
Member#: 50017
Join Date: Dec 2003
Chapter/Region: NWIC
Location: Bellingham, WA
Vehicle:
2010 Genesis Coupe

Default HELP!!! Screwed up idle after clutch install!

abcde
* Registered users of the site do not see these ads.

Last edited by BenBortner; 08-29-2012 at 05:03 PM.
BenBortner is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 06-19-2005, 07:15 PM   #2
BenBortner
Scooby Specialist
 
Member#: 50017
Join Date: Dec 2003
Chapter/Region: NWIC
Location: Bellingham, WA
Vehicle:
2010 Genesis Coupe

Default

abcde

Last edited by BenBortner; 08-29-2012 at 05:04 PM.
BenBortner is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VERY Rough Idle after clutch install Scoobie2.0 Newbies & FAQs 8 10-04-2009 07:44 PM
no idle after clutch install eveofrevolution Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 4 05-26-2009 03:39 AM
Need help with starter after clutch install. (Pics Provided) MAJRMSA Electrical & Lighting 0 10-16-2008 11:07 PM
HELP!!! Screwed up idle after clutch install! BenBortner Normally Aspirated Powertrain 10 06-20-2005 11:56 AM
My car won't start after clutch install! Please help!!! baldcherub Transmission (AT/MT) & Driveline 7 12-12-2001 12:35 AM

All times are GMT -4. The time now is 02:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.