Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday December 17, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-25-2005, 11:57 PM   #1
TurismoLou
Scooby Specialist
 
Member#: 9480
Join Date: Aug 2001
Chapter/Region: International
Location: Man of Mystery
Vehicle:
2011 Wrangler Unlim.
Anti-hybrid

Default Greddy Boost Guage not Working?

The light goes on but the needle doesn't move, I checked the connections and everything seems secure. Does anyone know what could be wrong?
* Registered users of the site do not see these ads.
TurismoLou is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2005, 12:29 AM   #2
DrD
Scooby Guru
 
Member#: 22412
Join Date: Aug 2002
Chapter/Region: SWIC
Location: Albuquerque, NM
Vehicle:
2012 Legacy 2.5GT
Ice Silver Metallic

Default

mechanical or electronic? did you just wire it up, or did it just stop working? if you just wired it up, what did you do? (i.e., where did you tap, how did you wire up the gauge)
DrD is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2005, 12:38 AM   #3
TurismoLou
Scooby Specialist
 
Member#: 9480
Join Date: Aug 2001
Chapter/Region: International
Location: Man of Mystery
Vehicle:
2011 Wrangler Unlim.
Anti-hybrid

Default

It's electronic, it's been on for about 2 years and then it just stopped working.
TurismoLou is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2005, 10:43 AM   #4
DrD
Scooby Guru
 
Member#: 22412
Join Date: Aug 2002
Chapter/Region: SWIC
Location: Albuquerque, NM
Vehicle:
2012 Legacy 2.5GT
Ice Silver Metallic

Default

I would follow the harness and make sure no wires were pinched/damaged - particularly to and from the sender - could also be that the gauge itself is fried. If the power leads for illumination and gauge power are different, maybe try re-making the gauge power connection.
DrD is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2005, 10:09 PM   #5
JamesR
Scooby Specialist
 
Member#: 87127
Join Date: May 2005
Chapter/Region: MWSOC
Location: O'Fallon, IL
Vehicle:
2013 MKVI Golf R

Default

Maybe a pinched line or it may have come disconnected at the T-connector if you didn't zip tie the ends.
JamesR is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Greddy boost controller not holding boost murrdogg24 Electrical & Lighting 0 12-22-2009 02:29 PM
STRI Boost Guage not working, Install gone wrong? Knightmare69 Interior & Exterior Modification 14 11-06-2007 09:37 AM
PDE Downpipe, Greddy Boost guage, Tanabe Mid-pipe ALLASPECTS Private 'For Sale' Classifieds 26 08-23-2006 09:58 AM
Boost Gauge not working...not reaching peak boost. mnwrx78 Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 0 06-29-2006 11:20 AM
Greddy EGT Gauge not working..not sure what to look for KevinWRX Electrical & Lighting 1 12-13-2005 05:10 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.