Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday September 25, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-27-2005, 07:35 PM   #1
basicwrc78
Scooby Specialist
 
Member#: 55715
Join Date: Feb 2004
Chapter/Region: MWSOC
Location: [email protected]
Vehicle:
1956 Syrena 105
1985 126p protuned

Unhappy Got problem !

Hi guys , I got problem with my 2002 wrx. I drives well but from like two days once or twice per day during driving all electricity in car is turning off for about one second and then turning on again.
Any suggestions what could it be?
BIG THANKS FOR HELP!
* Registered users of the site do not see these ads.
basicwrc78 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
* Registered users of the site do not see these ads.
Old 06-27-2005, 07:40 PM   #2
armand1
Scooby Guru
 
Member#: 10309
Join Date: Sep 2001
Chapter/Region: NWIC
Location: Seattle, WA
Vehicle:
'02 OBS 2-tone!
'95 Montego Miata

Default

Especially if you (or the previous owner) had a lot of stuff hanging from the keychain of the ignition key, it could be that contacts in the ignition lock mechanism are worn out/corroded/dirty from arcing, causing an intermittent problem. Try wiggling the ignition key with the car on to see if that causes the problem. You can disassemble & clean the mechanism, or even buy a new one.
armand1 is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2005, 08:50 PM   #3
2phless
Scooby Specialist
 
Member#: 69343
Join Date: Aug 2004
Chapter/Region: South East
Location: 'tween Lewisville&Clemmons NC
Vehicle:
1998 TransAm cnvrtbl
Black

Default

Does the engine die/ try to stall along with it?

I'm guessing radio cuts out. AC blower, dash lights? Speedo/tach drop to 0?

I like armand's theory though. That or an important fuse (pehaps under the hood in that fuse box) has been tapped to power something? Fuse taps spread the factory terminals and can make a fuse break contact intermitantly.
2phless is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
i got problems with my headlights UneKRON Interior & Exterior Modification 3 01-26-2004 10:54 AM
Just installed Es100's Got problems DRIVER1 Tire & Wheel 8 01-04-2004 05:01 PM
I got problem, I need help-intake Wellhung Normally Aspirated Powertrain 5 08-22-2002 10:49 PM
OMG -- We got Problems md2001rs Mid Atlantic Impreza Club -- MAIC 7 11-21-2001 04:14 PM
Got problems, broke one of my belt tensioners pwrup25RS Technical Forum Archive 0 07-17-2000 12:50 AM

All times are GMT -4. The time now is 08:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.