Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday September 2, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Normally Aspirated Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-11-2005, 07:42 AM   #1
jasper
Guest
 
Member#:
Default My 99 RS doesn't run anymore.

This morning when trying to start my 99 2.5 RS, it starts, then dies after roughly 10 seconds every time. The car is completely stock, runs on 87 octane, and has almost 56K miles. What could possibly be the problem?
-Danny
* Registered users of the site do not see these ads.
  Reply With Quote
Old 07-11-2005, 07:50 AM   #2
kidatari
Scooby Specialist
 
Member#: 10441
Join Date: Sep 2001
Chapter/Region: BAIC
Location: Northern California
Default

This sounds like a fuel issue to me, I'd try replacing the fuel filter first.
kidatari is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2005, 07:50 AM   #3
jasper
Guest
 
Member#:
Default

I bought the car about a week ago!
  Reply With Quote
Old 07-11-2005, 08:56 AM   #4
jasper
Guest
 
Member#:
Default

Fixed! The air filter box was slightly off. its all good now!
  Reply With Quote
Old 07-11-2005, 10:39 AM   #5
Dutch
Scooby Newbie
 
Member#: 82272
Join Date: Mar 2005
Default

you bought the car used? did you get it checked out by a mechanic before purchased?
Dutch is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2005, 04:10 PM   #6
jasper
Guest
 
Member#:
Default

yeah. its all good.
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
my left wheel doesn't turn anymore subyboy828 Brakes, Steering & Suspension 29 05-07-2007 03:18 PM
my e-brake doesn't "click" anymore :confused: alacrity024 Off-Topic 4 01-25-2007 10:41 AM
WTH!!! My 00 RS doesn't have rear LSD!!! IMPBOY Brakes, Steering & Suspension 79 04-25-2006 06:24 PM
my new rims on my 99 RS golfs2good Member's Car Gallery 12 03-20-2004 09:14 AM
looking to upgrade my suspension on my 99 RS ILUVMY2.5RS Brakes, Steering & Suspension 2 06-18-2002 07:53 AM


All times are GMT -4. The time now is 09:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.