Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday October 20, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Legacy Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-30-2005, 04:25 PM   #1
moosebs09
Scooby Newbie
 
Member#: 92466
Join Date: Jul 2005
Default battery disconnected, starting problems

I recently purchased a 96 legacy LSi Sedan but cannot get the thing to start. It has the alarm system installed on it and when I attempt to start the car it will not. The engine just turns over and will not start. Dash lights will flash and the radio flashes as well and the fans will turn on and off while the key is in the run position and trying to turn it over. Seems like it might be a security issue, is there anyway to resolve this I have tried the reset button on the security but that does not work it continues to do this, remote works fine as well, and I am questioning now what is causing the problem. If anyone knows of why this would happen please let me know. Ive had it running once or twice but it always goes back to the same problem. Anyone know where I might be able to get a wiring diagram or schematic of the security box, or if its something else that is causing this problem please help me out. Thanks.
* Registered users of the site do not see these ads.
moosebs09 is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2005, 04:50 PM   #2
subiekid
Scooby Guru
 
Member#: 25516
Join Date: Oct 2002
Chapter/Region: NWIC
Location: Send help, stuck in internet!
Vehicle:
1995 Legacy TURBO!!!
EJ22T/TEC3 & '12 Civic

Default

It sounds like you have the black or green connectors hooked together. Look under the dash on the drivers side, there is a set of either black or green connectors that are used to test relays and stuff when they are connected.
subiekid is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2005, 05:16 PM   #3
moosebs09
Scooby Newbie
 
Member#: 92466
Join Date: Jul 2005
Default

OK I will try to do that, if I can figure out which connectors you are talking about, is there any mention of these connectors in a service manual or an easy way to determine which ones you are talking about?
moosebs09 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Note on alarm after battery disconnect jblaine Car Audio, Video & Security 14 09-30-2013 08:10 PM
Starting problem maybe battery???? 06njsti Electrical & Lighting 4 08-18-2008 04:27 PM
Will Apex'i AVC-R and Power FC lose settings if battery disconnected? annointed Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 4 03-07-2002 10:42 AM
Capacitor Question - Re: Battery disconnect WRSport Car Audio, Video & Security 6 03-05-2002 12:57 PM
Help! Lights won't stop flashing after battery disconnected. Richard A. General Forum Archive 7 02-19-2001 07:07 AM


All times are GMT -4. The time now is 07:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.