Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday November 23, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-24-2005, 12:24 PM   #1
Krmnnghia01
Scooby Newbie
 
Member#: 95080
Join Date: Sep 2005
Location: Lansing, MI
Default Speedo, Cruise, and brights are out! Help!

The car I bought had an Aftermarket tach in it. I took it out and for some reason now the Speedo, Cruise and brights don't work. I know the guy who had the car before me did a strange wiring job but when I got the car the speedo worked. Only after I took the Tach out did the speedo and everything stop working. The stock speedo works just fine still. Can't seem to figure it out. Checked all fuses and they look just fine. Any suggestions? Thanks
* Registered users of the site do not see these ads.
Krmnnghia01 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"I hate evos" shirts and stickers are out again Chapel New England Impreza Club Forum -- NESIC 43 11-30-2006 04:00 PM
Passenger side HID flickers and temporarily goes out -- Help please. prototypeWRX Electrical & Lighting 6 02-08-2006 04:28 PM
speedo and tach are not working properly ...lostwrx Newbies & FAQs 7 11-07-2005 03:21 PM
There are unsmiling faces and bright plastic chains tbert Off-Topic 8 11-23-2004 05:55 PM
Back from my honeymoon cruise! And Cruise ships are the sweetest rides evAr! Snoopy Off-Topic 5 05-04-2004 03:00 PM


All times are GMT -4. The time now is 03:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.