Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday October 30, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-04-2005, 07:01 PM   #1
WrXwaBBit
Scooby Newbie
 
Member#: 33296
Join Date: Feb 2003
Location: cali
Default whats wrong with my logs?

I am running cobb stg 2.5 map latest version and log my car with the tari dl1 my iam drops from 16 to 11 and stays there. One thing that concern me is the a/f learning is really low at idle it sits at -7 to -11? what could be the problem? i taught it was my a/f sensor so i swap that with a new one and didn't help. Any body log there car with cobb stg2.5map i just wanna compare it to mines. heres two logs on cruising and wot http://www.tari.co.za/download/other/wrxwabbit.zip
* Registered users of the site do not see these ads.
WrXwaBBit is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2005, 11:20 PM   #2
duc748s
Scooby Specialist
 
Member#: 44050
Join Date: Sep 2003
Chapter/Region: Tri-State
Location: 'Wrong Turn' Jerzy
Vehicle:
Lead paint chips....
.....delicious but deadly

Default

Are you running a CAI or Short Ram? I would look at the logs for you but I am on the laptop and don't do zip files on here. If you want you can e-mail the files to me (not zipped) to duc748s at GMail dot com.
duc748s is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2005, 01:53 AM   #3
WrXwaBBit
Scooby Newbie
 
Member#: 33296
Join Date: Feb 2003
Location: cali
Default

running stock intake. sent you the logs check your email
WrXwaBBit is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2005, 03:36 PM   #4
duc748s
Scooby Specialist
 
Member#: 44050
Join Date: Sep 2003
Chapter/Region: Tri-State
Location: 'Wrong Turn' Jerzy
Vehicle:
Lead paint chips....
.....delicious but deadly

Default

Sent you an e-mail.....
What oct map?
Are you running a 255 lb\hr fuel pump?


I gave you some opinions based on the logs. I am running the 2.5 map also but have a intake and fuel pump. My logs looked almost the same except I was ~ -5's for short term fuel trim. (I attributed that to the short ram leaning out the car).

I would not worry too much with the short term trim in the minus as it is pulling fuel. Better to have fuel pulled than to have it constantly adding. It should be fixed eventually but for starters I would worry about the pulling of timing and the DAM in the 11's. This is telling me that you have a knock event somewhere ~ 1.* and up load area and it pulled timing. Try adding knock counts and load to the log and do some more logging to find out where the knock is happening and where it is pulling timing.

If you're running the cobb 91 Oct map I am really surprized that your getting knock counts. Have you done anything to the car like raised boost (MBC\ABC), etc...

Shane
duc748s is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
whats wrong with my BOV?? NEED HELP with PICS reeksti Factory 2.5L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.5L Turbo) 14 03-21-2006 05:50 PM
Whats wrong with this log? (Tari DL1) Drews_WRX Engine Management & Tuning 7 08-13-2005 10:33 AM
Guess whats wrong with my car from my description thread.. PaulRex Tri-State Area Forum 19 12-01-2004 12:13 AM
('93-'01) whats wrong with my car? booger Impreza Forum 4 05-14-2001 06:52 AM
Can't figure out whats wrong with my car Revision Mid West Subaru Owners Club Forum -- MWSOC 10 05-05-2001 12:41 AM


All times are GMT -4. The time now is 11:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.