Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday July 31, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > UTEC

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-20-2005, 06:37 PM   #26
NavyBlueSubaru
Scooby Specialist
 
Member#: 22127
Join Date: Jul 2002
Chapter/Region: South East
Location: Oviedo, FL
Vehicle:
2013 BMW 335i Sedan
Estoril Blue

Default

For those wrx owners without a tuner, when you are running rich does it say "RICH", or "Rich" or "rich"?? Also does it ever say "Lean" or anything like that? I cannot remember, its been too long. The quicker I get the answer to this the quicker I can program compatability into my program for you.

Jeff
* Registered users of the site do not see these ads.
NavyBlueSubaru is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2005, 07:48 PM   #27
NavyBlueSubaru
Scooby Specialist
 
Member#: 22127
Join Date: Jul 2002
Chapter/Region: South East
Location: Oviedo, FL
Vehicle:
2013 BMW 335i Sedan
Estoril Blue

Default

Update: Version 1.4 is now out. Please everybody download this and use. It is quite larger than the previous versions for obvious reasons. If you encounter an error, it will tell you what module had the problem. If you get one please pm me what the message box says and what you were doing when it popped up.

NON-Tuner owners: Please try out this version! I made some provisions for you so please give it a shot! Only use Logger-1 Mode though, if you try dashboard mode it wont work at all.

Thanks and everybody enjoy!

Jeff

ps - you need macromedia flash installed to use this version!
NavyBlueSubaru is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2005, 07:52 PM   #28
xcntrk75
Scooby Specialist
 
Member#: 60224
Join Date: Apr 2004
Chapter/Region: MAIC
Location: NOVA
Vehicle:
2008 FXT Sports 2.5
Dark Grey Metallic

Default

Quote:
Originally Posted by NavyBlueSubaru
For those wrx owners without a tuner, when you are running rich does it say "RICH", or "Rich" or "rich"?? Also does it ever say "Lean" or anything like that?
Yes, under logger #1 it says "rich" and "lean", both lower-case. I believe this is true for all 5 logger positions...
Code:
     	     	   	   	Load	Knock	    	      	      	 Mod	  Mod 	     	 Mod	    
  RPM	 MAP 	MAF	TPS	Site	Count	 AFR	 Ign#1	 Inj#1	 Ign	  Fuel	Boost	 MAF	  WB
     	 psia	 V 	 % 	    	     	    	 deg  	 duty 	 deg	   %  	(CL) 	   V	 AFR
2463	-12.8	1.4	0	0	0	24.5	11.8	3.5	ECU. 	-1.5	ECU.  	1.2	
2449	-12.8	1.4	0	0	0	24.2	11.9	23.8	ECU. 	-1.5	ECU.  	1.4	
2443	-12.4	1.9	3	0	0	24.2	22.8	38.7	ECU. 	-1.5	ECU.  	1.9	
2452	-10.8	2.5	13	0	0	14.1	39.5	8.7	ECU. 	-1.5	ECU.  	2.2	
2534	-8.3	2.6	28	0	0	  rich	35.3	9.8	ECU. 	-1.5	ECU.  	2.3	
2575	-5.3	2.7	84	10	0	14	35.2	10	30.6	-8.3	310	2.3	
2651	-2.4	2.7	98	10	0	14.4	34.9	10.8	30.4	-8.7	325	2.2	
2710	-0.4	2.8	98	10	0	13.7	34.2	11.6	29	-9.2	325	2.3	
2780	0.6	2.8	98	10	0	13	33.8	12.6	27.9	-9.4	325	2.3	
2817	1.3	2.8	97	20	0	12	33.2	12.9	26.5	-10.2	325	2.4	
2876	2.1	2.9	97	20	0	  rich	33	13.4	25.3	-10.8	325	2.4	
2962	2.9	3.1	98	20	0	12.1	32.8	14.4	23.3	-11.2	325	2.5	
3035	3.7	3.1	98	30	0	  rich	32.6	15.7	21.6	-12.3	325	2.5	
3086	4.7	3.2	98	30	0	  rich	32.5	16.4	20.3	-12.7	325	2.6	
3205	5.7	3.3	98	40	0	  rich	32.3	17.5	18.5	-13.5	325	2.6	
3245	6.8	3.4	97	50	0	  rich	32.2	21	16.9	-12.4	325	2.7	
3370	8	3.5	97	50	0	  rich	31.9	22.2	16.4	-13.2	325	2.7	
3447	9.4	3.5	97	60	0	  rich	31.6	23.4	15.5	-14.6	325	2.9	
3534	11	3.7	97	70	0	  rich	31.2	27.3	15	-15.2	325	2.9	
3646	12.7	3.9	97	80	0	  rich	30.4	30.2	15	-15.8	325	3	
3741	14.9	4	96	90	0	  rich	28.8	36.1	15.2	-14.7	325	2.9	
3822	17	4.1	97	100	0	  rich	28.5	37.1	15.7	-15	325	3	
3926	18.4	4	96	100	0	  rich	28.4	36.6	17	-14.6	325	3.2	
4100	19.4	3.9	96	100	0	  rich	27	38.5	17	-13.6	325	3.2	
4257	20	4.1	96	100	0	  rich	23.3	40.9	17	-13.3	325	3.1	
4374	20	4.1	94	100	0	  rich	21.8	43	17	-13.3	325	3.3	
4462	20.6	4.2	95	100	0	  rich	21.2	44.7	17.2	-14.6	325	3.2	
4591	21	4.2	95	100	0	  rich	20.8	47.3	17.8	-13.9	325	3.3	
4748	21.2	4.2	95	100	0	  rich	22.1	47	18.6	-15.6	325	3.3	
4796	21.2	4.3	95	100	0	  rich	21.8	48.2	19.3	-14.9	325	3.3	
4952	21	4.3	95	100	0	  rich	24.7	50.6	19.8	-15.6	325	3.3	
5104	21	4.4	96	100	0	  rich	27.1	49.8	20.3	-15.8	325	3.4	
5257	21	4.4	95	100	0	  rich	29.5	51.7	20.8	-15.9	325	3.4	
5307	20.8	4.4	95	100	0	  rich	29.5	53.3	21	-15.9	325	3.4	
5491	21	4.4	96	100	0	  rich	29.4	52.5	21	-15.8	325	3.4	
5602	20.4	4.4	95	100	0	  rich	29.4	57.3	21	-15.6	325	3.4	
5717	20.2	4.5	95	100	0	  rich	29.4	58.8	21	-15.1	325	3.5	
5797	20.2	4.5	96	100	0	  rich	30.5	56.8	21	-14.9	325	3.5	
5963	20	4.4	95	100	0	  rich	31.2	60	21	-14.7	325	3.5	
6161	20	4.5	95	100	0	  rich	31.5	60.2	21.3	-14.6	325	3.5	
6172	19.8	4.5	95	100	0	  rich	32.2	60.5	21.5	-14.7	325	3.5	
6207	19.8	4.5	95	100	0	  rich	35.5	61.2	21.9	-14.9	325	3.5	
6349	19.2	4.5	96	100	0	  rich	37	61.3	22	-14.9	325	3.5	
6561	18.8	4.5	96	100	0	  rich	38.3	63.3	22	-15.1	325	3.5	
6626	19	4.5	96	100	0	  rich	38.7	61.2	22	-15.2	325	3.6	
6626	19	4.5	95	100	0	  rich	38.9	60.5	22	-15.2	325	3.5	
6747	19.4	4.6	96	100	0	  rich	39.3	61.5	22	-15.2	325	3.5	
6548	18.8	4.5	7	100	0	  rich	10.8	14.2	ECU. 	-15.2	LCM.  	2.8	
6230	12.1	1.8	0	30	0	15.4	11.1	5.8	ECU. 	-15.2	LCM.  	1.4	
5807	4.5	2	0	10	0	  lean	11	6.4	ECU. 	-16.4	LCM.  	1.6	
5420	-3	2.1	0	10	0	  lean	11.2	6.1	ECU. 	-17	LCM.  	1.5	
4997	-10.2	2	0	10	0	24.5	10.8	6	ECU. 	-17	ECU.  	1.6	
4675	-11	2.1	0	0	0	24.5	11.1	34.2	ECU. 	-1	ECU.  	1.9
xcntrk75 is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2005, 08:08 PM   #29
cdvma
Scooby Specialist
 
Member#: 21980
Join Date: Jul 2002
Chapter/Region: NESIC
Location: Central MA
Vehicle:
2002 PSM WRX (Sold)
2009 BMW X5

Default

Jeff, for the log lines I err on the side of caution and just remove all whitespace and convert everything to lowercase so if TXS decides to change its mind on things it will never change from my perspective. You use VB right? So this should be pretty easy. I don't have reference for VB out but its something like Trim and ToLower.

Quote:
Originally Posted by NavyBlueSubaru
Update: Version 1.4 is now out.
Holy crap 3 minor revisions out in less than 24 hours! I wish I had that kinda time
cdvma is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2005, 08:16 PM   #30
Sharky NRK
Scooby Specialist
 
Member#: 29549
Join Date: Nov 2002
Chapter/Region: MWSOC
Location: Terre Haute, IN
Vehicle:
2003 WRX
WRB

Default

I am using mps logger as it is an interface between my lc-1 and the utec but would like to try your program out if it works the same way. I have a usb to serial connection for both the utec and the lc-1 and they log in the same file through the mps logger. Does your utec interface handle the wideband in the same way cause I think your gui is pretty sweet and logs in a nice fashion
Sharky NRK is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2005, 09:41 PM   #31
NavyBlueSubaru
Scooby Specialist
 
Member#: 22127
Join Date: Jul 2002
Chapter/Region: South East
Location: Oviedo, FL
Vehicle:
2013 BMW 335i Sedan
Estoril Blue

Default

I dont have access to an LC-1 so I dont know how to code for it. If somebody in the jacksonville area had one then I could code for it. If it is possible to sync up with it in hyperterminal, then someone who has one can capture text, then connect to it and save the stuff it does for at least a couple seconds.

Jeff
NavyBlueSubaru is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2005, 09:44 PM   #32
NavyBlueSubaru
Scooby Specialist
 
Member#: 22127
Join Date: Jul 2002
Chapter/Region: South East
Location: Oviedo, FL
Vehicle:
2013 BMW 335i Sedan
Estoril Blue

Default

Ok, i updated the program to look for "rich" and "lean". If you are running without a tuner, you need to re-download it from my site. Otherwise dont bother.

Jeff
NavyBlueSubaru is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2005, 08:29 AM   #33
2phless
Scooby Specialist
 
Member#: 69343
Join Date: Aug 2004
Chapter/Region: South East
Location: 'tween Lewisville&Clemmons NC
Vehicle:
1998 TransAm cnvrtbl
Black

Default

I haven't loaded 1.4 yet but I'll post the 1.3 error now that i've had some time to reproduce it sitting still (set TPS to 1, boost to -9 etc... to make it easy) and it's still fresh in my mind.

2 things. 1. The logs recorded are all empty. 2, The white screen that pops up is the pull log. (or perhaps the report) I hunt for the close button and it goes away. No errors, but no saved data either. The info section is reading everything though. Pull Report brigns up a properly layed out window, but again, no data in it.

I'll have 1.4 installed right after I get home or the next time I find an open wireless internet connection.
2phless is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2005, 12:19 PM   #34
NavyBlueSubaru
Scooby Specialist
 
Member#: 22127
Join Date: Jul 2002
Chapter/Region: South East
Location: Oviedo, FL
Vehicle:
2013 BMW 335i Sedan
Estoril Blue

Default

Hmmm interesting. I'll take a look at that. Does it make the log files at all? Are they empty or do they simply not exist at all? Does the autolog popup window show nothing but it still pops up?

Jeff
NavyBlueSubaru is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2005, 01:26 PM   #35
2phless
Scooby Specialist
 
Member#: 69343
Join Date: Aug 2004
Chapter/Region: South East
Location: 'tween Lewisville&Clemmons NC
Vehicle:
1998 TransAm cnvrtbl
Black

Default

They all exist. 1 kb each. And each has a unique.txt name... Just empty.

The window is a white, empty window that's just a little smaller than the "info" screen when it's open. It pretty well covers the screen.
2phless is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2005, 01:29 PM   #36
rainmanjam
Scooby Newbie
 
Member#: 64581
Join Date: Jun 2004
Chapter/Region: NWIC
Location: Lake Oswego, Or
Vehicle:
2004 STI
Black

Default

Quote:
Originally Posted by 2phless
They all exist. 1 kb each. And each has a unique.txt name... Just empty.

The window is a white, empty window that's just a little smaller than the "info" screen when it's open. It pretty well covers the screen.
1up on this issue. I have a serial to usb converter. STI UTEC with Tuner installed.
rainmanjam is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2005, 02:47 PM   #37
AaronWRX
Scooby Specialist
 
Member#: 7194
Join Date: Jun 2001
Chapter/Region: MAIC
Location: NoVa
Vehicle:
2011 997.2 Turbo
Black

Default

anyone want to share their myAFRTable.csv? I'll take a stab at creating a STI/vf39 one.
AaronWRX is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2005, 03:12 PM   #38
2phless
Scooby Specialist
 
Member#: 69343
Join Date: Aug 2004
Chapter/Region: South East
Location: 'tween Lewisville&Clemmons NC
Vehicle:
1998 TransAm cnvrtbl
Black

Default

OK. 1.4 in now. New colors! Still no logs or reports. It creates the file but leaves it empty. Errors that came up after meeting the autolog conditions:

Error in ALT_Timer Object required.

Error in Autolog Monitor. which popped up several times in a row.
2phless is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2005, 04:02 PM   #39
NavyBlueSubaru
Scooby Specialist
 
Member#: 22127
Join Date: Jul 2002
Chapter/Region: South East
Location: Oviedo, FL
Vehicle:
2013 BMW 335i Sedan
Estoril Blue

Default

Ok thanks 2phless, that will help me a lot in determining where the error is. It seems to only happen with STI's so far I guess.

So what do you all think of the new look in 1.4?

Jeff
NavyBlueSubaru is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2005, 04:04 PM   #40
NavyBlueSubaru
Scooby Specialist
 
Member#: 22127
Join Date: Jul 2002
Chapter/Region: South East
Location: Oviedo, FL
Vehicle:
2013 BMW 335i Sedan
Estoril Blue

Default

2phless, i bet you have your fast-logging set to "During Pulls" dont you? I just found an error. It is calling to disable the fastlogger timer control, but I didnt reference which window it was in so it was looking locally in the autologger window, and of course it didnt find it so it has that "Object required" error. Ok that one is now getting taken care of.

The same code typo was in the AutoLogMonitor code, so I took care it that as well. This should be good to go now! New release later today...

Jeff
NavyBlueSubaru is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2005, 04:39 PM   #41
rainmanjam
Scooby Newbie
 
Member#: 64581
Join Date: Jun 2004
Chapter/Region: NWIC
Location: Lake Oswego, Or
Vehicle:
2004 STI
Black

Default

Mine was set to "Always" and still came up with the same error.
rainmanjam is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2005, 04:42 PM   #42
NavyBlueSubaru
Scooby Specialist
 
Member#: 22127
Join Date: Jul 2002
Chapter/Region: South East
Location: Oviedo, FL
Vehicle:
2013 BMW 335i Sedan
Estoril Blue

Default

Just found out that I never coded in the condition that checks to see if you even want to autolog or not, it would just autolog 24/7 anyways. +1 for me!

Jeff
NavyBlueSubaru is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2005, 04:52 PM   #43
NavyBlueSubaru
Scooby Specialist
 
Member#: 22127
Join Date: Jul 2002
Chapter/Region: South East
Location: Oviedo, FL
Vehicle:
2013 BMW 335i Sedan
Estoril Blue

Default

Hey Type-C, I discovered what you are talking about. I see now what is causing the error with the settings being saved and im taking care of it right now.

Jeff
NavyBlueSubaru is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2005, 05:05 PM   #44
rainmanjam
Scooby Newbie
 
Member#: 64581
Join Date: Jun 2004
Chapter/Region: NWIC
Location: Lake Oswego, Or
Vehicle:
2004 STI
Black

Default

Here is a good add-on. How about something audible/visible that happends when preset conditions are met. like too much boost or a combo of timing/Injector pulse. Should be a couple of if/then statements.
rainmanjam is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2005, 05:08 PM   #45
NavyBlueSubaru
Scooby Specialist
 
Member#: 22127
Join Date: Jul 2002
Chapter/Region: South East
Location: Oviedo, FL
Vehicle:
2013 BMW 335i Sedan
Estoril Blue

Default

Update: New version 1.5 is out! Major bugs fixed. Please check the website updates and read them before using.

http://www.dezignduo.com/UTI/

Jeff
NavyBlueSubaru is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2005, 05:09 PM   #46
NavyBlueSubaru
Scooby Specialist
 
Member#: 22127
Join Date: Jul 2002
Chapter/Region: South East
Location: Oviedo, FL
Vehicle:
2013 BMW 335i Sedan
Estoril Blue

Default

Quote:
Originally Posted by rainmanjam
Here is a good add-on. How about something audible/visible that happends when preset conditions are met. like too much boost or a combo of timing/Injector pulse. Should be a couple of if/then statements.
I have actually thought of this but I have not had time to implement it yet. You will definitely see it in a future version.

Jeff
NavyBlueSubaru is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2005, 05:47 PM   #47
NavyBlueSubaru
Scooby Specialist
 
Member#: 22127
Join Date: Jul 2002
Chapter/Region: South East
Location: Oviedo, FL
Vehicle:
2013 BMW 335i Sedan
Estoril Blue

Default

Quote:
Originally Posted by rainmanjam
Mine was set to "Always" and still came up with the same error.
When did it come up with the error? what were you doing, etc.

Jeff
NavyBlueSubaru is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2005, 06:00 PM   #48
rainmanjam
Scooby Newbie
 
Member#: 64581
Join Date: Jun 2004
Chapter/Region: NWIC
Location: Lake Oswego, Or
Vehicle:
2004 STI
Black

Default

Maybe I misspoke. The error was that no data was being logged. I will test out 1.5 a little later.
rainmanjam is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2005, 06:41 PM   #49
AaronWRX
Scooby Specialist
 
Member#: 7194
Join Date: Jun 2001
Chapter/Region: MAIC
Location: NoVa
Vehicle:
2011 997.2 Turbo
Black

Default

Quote:
Originally Posted by AaronWRX
anyone want to share their myAFRTable.csv? I'll take a stab at creating a STI/vf39 one.
Here is my first attempt at a AFRTable

STi, 93 octane, TBE, vf39 running 17-19psi ...


copy this text into notepad and save it as myAFRTable.csv in your UTI direcroty. Comments/Critiques welcome.

Quote:
500,14.7,14.5,14.5,0,0,0,0,0,0,0,0
750,14.7,14.5,14.5,0,0,0,0,0,0,0,0
1000,14.7,14.5,14.5,0,0,0,0,0,0,0,0
1250,14.7,14.5,14.5,13.8,0,0,0,0,0,0,0
1500,14.7,14.5,14.5,13.8,0,0,0,0,0,0,0
1750,14.7,14.5,14.3,13.8,13,0,0,0,0,0,0
2000,14.7,14.5,14.3,13.8,13,0,0,0,0,0,0
2250,14.7,14.5,14,13.5,13,13,0,0,0,0,0
2500,14.7,14.5,14,13.5,13,13,13.4,12.7,12.5,12.5,1 1
2750,14.7,14.5,13.8,13.5,13,13,13.4,12.7,12.5,12.5 ,11
3000,14.7,14.5,13.6,13.5,13,13,13,12.7,12.5,12.5,1 1
3250,14.7,14.3,13.5,13.3,13,12.9,12.9,12.7,12.5,12 .5,11
3500,14.7,14,13.3,13.1,12.8,12.8,12.5,12.5,12.2,12 .2,11
3750,14.7,13.7,13.1,13,12.8,12.8,12,12,12,12,11
4000,14.4,13.5,12.9,13,12.8,12.6,12,11.8,11.8,11.8 ,11.2
4250,14,13.5,12.9,12.8,12.8,12.6,12,11.8,11.8,11.8 ,11.2
4500,13.5,13.5,12.9,12.8,12.8,12.6,11.8,11.8,11.8, 11.8,11.2
4750,13.5,13.5,12.9,12.8,12.8,12.6,11.8,11.8,11.6, 11.6,11.2
5000,13,13,12.9,12.8,12.8,12.6,11.6,11.5,11.5,11.5 ,11.2
5250,12.8,12.8,12.6,12.6,12.5,12.6,11.6,11.5,11.5, 11.5,11.2
5500,12.8,12.8,12.6,12.6,12.5,12.5,11.6,11.5,11.5, 11.5,11.2
5750,12.8,12.8,12.6,12.6,12.5,12.5,11.6,11.5,11.5, 11.5,11.2
6000,12.8,12.8,12.6,12.6,12.5,12.5,11.4,11.5,11.5, 11.5,11.2
6250,12.5,12.4,12.4,12.4,12.4,12.4,11.4,11.5,11.5, 11.5,11.2
6500,12.5,12.4,12.4,12.4,12.4,12.4,11.4,11.2,11.3, 11.2,11.2
6750,12.5,12.5,12.5,12.3,12.3,12.3,11.4,11.2,11.3, 11.2,11.2
7000,12.5,12.5,12.5,12.3,12.3,12.3,11.4,11.2,11.3, 11.2,11.2
7250,12.5,12.5,12.5,12.3,12.3,12.3,11.4,11.2,11.2, 11.2,11.2
7500,12.5,12.5,12.5,12.3,12.3,12.3,11.4,11.2,11.2, 11.2,11.2
7750,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0
8000,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0
8250,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0
8500,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0
8750,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0
9000,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0
AaronWRX is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2005, 06:41 PM   #50
TypeC
Scooby Guru
 
Member#: 9794
Join Date: Aug 2001
Chapter/Region: TXIC
Location: Texas
Vehicle:
02 2.5LWRX-Retired
335i w/twins

Default

Quote:
Originally Posted by NavyBlueSubaru
Hey Type-C, I discovered what you are talking about. I see now what is causing the error with the settings being saved and im taking care of it right now.

Jeff
Thanks

Maybe this should be 0.4 isn't of 1.4, or are you going to start over at ver 1 once you get it rock solid. Keep up the good work.
TypeC is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Enhanced UTEC Interface ...? ScreaminFast Engine Management & Tuning 4 09-20-2003 11:23 PM
UTEC interface enhancement (Long) LiquidForce Engine Management & Tuning 51 06-09-2003 04:10 PM
UTEC Interface Enhancement LiquidForce Factory 2.0L Turbo Powertrain 6 05-29-2003 11:42 AM
UTEC software or interface nekard Engine Management & Tuning 5 10-22-2002 04:16 PM
UTEC interface program question? davidm_sh Engine Management & Tuning 3 10-09-2002 11:07 AM


All times are GMT -4. The time now is 03:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.