Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday August 2, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Legacy Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-10-2001, 12:47 PM   #1
Teh Legacy
Scooby Specialist
 
Member#: 9853
Join Date: Sep 2001
Chapter/Region: International
Location: Never miss an opportunity
Vehicle:
to keep your mouth
shut.

Default it broke...i think....

Hmmm....i'm not sure, but i think i may have a little bit of piston slap on my 97 GT sedan. since about 62,000 miles it's been making a clicking sound that speeds up and down with the RPM....anyone gimme a hint on what's wrong? also i think i may have gotten a bad tank of gas, but not sure. I'm not getting the usual horsepower until i hit 5,000 RPM, then you can hear a difference in the engine and exhaust sound. it's getting to the point that my 0-60 times have increased pathetically for no apparent reason. help?
* Registered users of the site do not see these ads.
Teh Legacy is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2001, 01:08 PM   #2
98legacygt117
Scooby Newbie
 
Member#: 8386
Join Date: Jul 2001
Location: Leominster MA
Vehicle:
1998 Legacy GT 2.5
Red

Default

I am having the same exact problem with myn 98 Legacy GT. Thanks god it happened at 59k miles... phew..... Its going into the doctor tomorrow. Hopefully its cureable. At low RPMS..I get some serious slapping and knocking..but in higher rpms it sounds fine and gets up to speed quicker. But at low rpms it bogs and knocks. I dont get it.. Ill let you know what the mechanic says. Subaru wont get pissed If I do my oil will they?
98legacygt117 is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2001, 07:40 PM   #3
Teh Legacy
Scooby Specialist
 
Member#: 9853
Join Date: Sep 2001
Chapter/Region: International
Location: Never miss an opportunity
Vehicle:
to keep your mouth
shut.

Default any hope?

so, did you figure out what's wrong with it? it was suggested to me that it may be a lifter, but i dunno...
Teh Legacy is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2001, 08:40 AM   #4
98legacygt117
Scooby Newbie
 
Member#: 8386
Join Date: Jul 2001
Location: Leominster MA
Vehicle:
1998 Legacy GT 2.5
Red

Default

Its a long story actually. IM not going to name the dealer but they suck. I took the car there knowing I had an exhaust leak. But I could also hear the knocking sounds. Well I went to get the car back and they said they coulodnt hear it with the exhaust leak. I said bull shiznit. And I went and started my car and the exhaust leak was 10 times worse since I had dropped it off I dont know. They siad they still couldnt hear it. I was like whatever ill take my business else where. They also said I was in need of a new clutch. I asked why the car only has 62k on it and if it has anything to do with my pedal sticking to the floor when my car gets hot. Theay said they dont know why the pedal is sticking to the floor and I should learn how to drive a 5spd..... what the hell..... Ive been driving a 5spd since I was 16. IIm not digging these service guys. time to find another dealer before I go over 60k....another 500 miles lol.
98legacygt117 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LIES! The pig does NOT think it looks delicious! THINK ABOUT IT!!! Asinine Off-Topic 19 08-28-2005 10:15 PM
transmission help... is it broke? MyNewImpreza Transmission (AT/MT) & Driveline 4 07-16-2005 03:39 PM
i think it broke!!! HonduHunter Factory 2.0L Turbo Powertrain 24 09-30-2004 06:15 PM
Guess my problem this time, is it broke? fatray Factory 2.0L Turbo Powertrain 48 06-26-2004 05:41 PM
Guess I might as well spill it... broke the car again! 8Complex Mid West Subaru Owners Club Forum -- MWSOC 23 04-07-2004 11:05 AM


All times are GMT -4. The time now is 01:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.